Βαθμολογία

Χρονιά «όνειρο» για τον Ηρακλή Χάλκης (PICS+VIDEO)

Ο Ηρακλής Χάλκης άλλαξε σελίδα την περσινή χρονιά αφού κατάφερε μετά από προσπάθεια δύο χρόνων να ανέβει στην Α1’ ΕΠΣΛ. Όλη τη χρονιά έκανε πρωταθλητισμό, βρισκόταν πάντοτε στην πρώτη θέση, έτσι όταν σταμάτησαν τα πρωταθλήματα πήρε το χρίσμα για την παραπάνω κατηγορία.

Της Βάσως Γκατζούλη

Δύο χρόνια βρισκόταν στην προεδρία ο κ. Άγγελος Μήτσι που βοήθησε τα μέγιστα, μετά το πέρας της περσινής χρονιάς εκλέχτηκε νέα διοίκηση με πρόεδρο αυτή τη φορά τον κ. Χρήστο Πρίφτη που έχει προσφέρει πάρα πολλά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τόσο ως τερματοφύλακας όσο και ως παράγοντας.

Όπως δήλωσαν και οι δύο η φιλοσοφία της ομάδας είναι να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε νέα παιδιά όπου και εκεί βασίστηκαν πλην όμως αφού η ομάδα έχει θέσει και πάλι υψηλούς στόχους για τη νέα χρονιά έγιναν και σπουδαίες μεταγραφές που θα στελεχώσουν τον Ηρακλή Χάλκης.

Μιλάμε για τον Φάνη Πρίφτη, τον Μάριο Πίρε, τον Σπύρο Ιωαννίδη, τον Σοφοκλή Μπιμπλιτζή και τον Αιμίλιο Μπράτσια.

Οι δηλώσεις του προέδρου της ομάδας Χρήστου Πρίφτη

Οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της ομάδας Κώστα Μετσοβίτη

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή Φάνη Πρίφτη

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή Σπύρου Ιωαννίδη

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή Χρήστου Βογιατζή

Παρ’ όλη την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, οι άνθρωποι της διοίκησης μαζί με το νέο προπονητή κ. Αποστόλη Κορομηλά και τους παίκτες γιόρτασαν την Τρίτη (21/7) το βράδυ στο γήπεδο της Χάλκης την άνοδο της ομάδας. Η διοίκηση ευχαριστεί και τον πρώην τεχνικό Σπύρο Μούτσιο για την σημαντική βοήθεια που προσέφερε στη ομάδα.

Η εκδήλωση ήταν λιτή χωρίς κόσμο, έπαιξαν ένα οικογενειακό διπλό μεταξύ τους, δεν θα μπορούσαν να μην σηκώσουν και το καθιερωμένο κύπελλο (με σαμπάνιες) και στη συνέχεια δείπνησαν με σουβλάκια και λουκάνικα που προσέφερε η διοίκηση.

Το γήπεδο όπως είδαμε ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί την ομάδα του Ηρακλή Χάλκης τη νέα σεζόν. Διοίκηση λοιπόν και παίκτες του Ηρακλή Χάλκης ονειρεύονται και επιθυμούν να φτάσουν την ομάδα στις παλιές καλές ιστορικές στιγμές όταν για τον σύλλογο μιλούσε όλος ο νομός και όχι μόνο με τις μεγάλες του επιτυχίες.

«Η Χάλκη να πραγματοποιήσει τους στόχους της»

Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο αντιδήμαρχος του δήμου Κιλελέρ κ. Χρήστος Χατζούλης που θέλησε να κάνει και την ακόλουθη δήλωση: «Καλή χρονιά με υγεία σε όλους, να πραγματοποιηθούν οι στόχοι που έχει θέσει το συμβούλιο του Ηρακλή Χάλκης και εγώ ως εντεταλμένος αντιδήμαρχος για τα γήπεδα του δήμου εύχομαι σε όλες τις ομάδες του νομού να έχουν υγεία και να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους τη νέα χρονιά. Ο δήμος όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει ότι είναι κοντά σε τέτοιες προσπάθειες και το ίδιο θα κάνει και τη φετινή χρονιά».