Βαθμολογία

Άλλη μία δυνατή συνεργασία για την Ακαδημία του Αστέρα Μελισσοχωρίου

Την έναρξη με κορυφαίο διαιτολόγο – διατροφολόγο της Λάρισας, ανακοίνωσε η Ακαδημία του Αστέρα Μελισσοχωρίου η οποία θα προσφέρει πολλαπλά οφέλη τόσο στους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές όσο και στους γονείς τους!

Πρόκειται για τον κ. Ελευθέριο Μολά, ο οποίος ως επιστέγασμα της συνεργασίας του με τον ιστορικό σύλλογο της Λάρισας, δήλωσε:

«Διατηρώντας από τα παιδικά μου χρόνια μέχρι και σήμερα επαφή με τον αθλητισμό και παράλληλα με την επαγγελματική μου ιδιότητα ως Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, είμαι στην ευχάριστη θέση να συνεργαστώ στο διατροφικό τμήμα της Ακαδημίας του Αστέρα Μελισσοχωρίου, επισημαίνοντας και ενημερώνοντας για τη σημαντικότητα της διατροφής στον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό.

Στόχος μας μέσα από αυτή τη συνεργασία είναι να δώσουμε στα παιδιά της Ακαδημίας μια σωστή διατροφική κατεύθυνση, που θα συμβάλλει τα μέγιστα στην καλύτερη ανάπτυξη και βελτίωση των αγωνιστικών και όχι μόνο επιδόσεων τους. Εύχομαι ένα καλό ξεκίνημα και μια δυναμική σεζόν σε όλα τα παιδιά και το προπονητικό team του Αστέρα Μελισσοχωρίου»

Από τη μεριά του ο κ. Λεωνίδας Μπουρντένας αφού ευχαρίστησε τον κ. Μολά για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα της ομάδας, καλωσόρισε τον έγκριτο επιστήμονα - διατροφολόγο, και ανέφερε ότι στο πλαίσιο της πολύπλευρης συνεργασίας τους θα ανακοινωθούν ημερίδες και σεμινάρια με στόχο την καλύτερη ενημέρωση των μελών του συλλόγου σχετικά με την αθλητική διατροφή.