Βαθμολογία

«Σε επαγγελματικά πρότυπα η Ακαδημία του Αστέρα Μελισσοχωρίου…»

Η Ακαδημία του Αστέρα Μελισσοχωρίου προετοιμάζει με γοργούς ρυθμούς την επόμενη μέρα της θέλοντας πλέον να λειτουργήσει με υψηλές προδιαγραφές.

Σκοπός της είναι να αναδείξει ταλέντα αλλά και να βοηθήσει ποδοσφαιριστές να εξελιχθούν σε επαγγελματίες διδάσκοντας τα μυστικά της μπάλας.

Επικεφαλής της όλης προσπάθειας είναι ο Αναστάσιος Βασιλειάδης, τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας Μελισσοχωρίου ο οποίος τονίζει: «Στόχος της ακαδημίας την επερχόμενη σεζόν είναι να λειτουργήσει σε ευρωπαϊκά επαγγελματικά πρότυπα ώστε να είναι να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά που θα συγκροτήσουν τα τμήματά της, να βελτιωθούν, να μάθουν να αγωνίζονται με ομαδικό πνεύμα και ασφαλώς να αναδειχτούν ώστε να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Για το λόγο αυτό απευθύναμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλα τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής να μας πλαισιώσουν και να δώσουν στον αγωνιστικό χώρο ό,τι καλύτερο διαθέτουν σε ποδοσφαιρική λογική, προσπάθεια, συγκέντρωση κι αποτελεσματικότητα για να κλείσει με θετικό πρόσημο αυτή η προπαρασκευαστική σεζόν της νέας εποχής του συλλόγου μας!»

-Ποιος είναι ο Αναστάσιος Βασιλειάδης:

Ο κ. Βασιλειάδης είναι πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός. Η αγάπη του όμως για το άθλημα του ποδοσφαίρου τον οδήγησε στο να πάρει όλα τα απαραίτητα εφόδια ώστε να γίνει προπονητής. Κάτοχος πτυχίου UEFA C άρχισε την σταδιοδρομία του από τις Ακαδημίες της ΑΕΛ ως βοηθός προπονητή. Στη συνέχεια πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Απόλλων Λάρισας ως Youth Development Coach στο τιμ των Μάγγο Ιωάννη και Κυριακούλη Θοδωρή τη σεζόν 2014-15. Για μια ολόκληρη σεζόν, βρέθηκε στις τάξεις του ΑΠΟΕΛ της Κύπρου για να προχωρήσει ακολούθως στην παρακολούθηση των ακαδημιών της γερμανικής FC Nürnberg. Διετέλεσε προπονητής της Κ17 της Hellas Nürnberg τη σεζόν 2016-2017. Μετά από όλη αυτή την πορεία κι έχοντας πλέον γεμίσει εμπειρίες εργάστηκε ως Τεχνικός Διευθυντής ακαδημιών του Αετού Μακρυχωρίου τη σεζόν 2017-2019 και ως συνεργάτης του Δημήτρη Τσέτσιλα στην πρώτη ομάδα του Αετού πανηγυρίζοντας την άνοδο της ομάδας στην Α΄κατηγορία! Από την περσινή σεζόν εργάζεται ως Τεχνικός Διευθυντής των ακαδημιών του Αστέρα Μελισσοχωρίου και εκπονεί το πλάνο που ήδη έχει φέρει τον ιστορικό σύλλογο της Λάρισας ένα βήμα μπροστά!

-Στόχος η Ευρωπαϊκή νοοτροπία ανάπτυξης νέων ταλέντων μέσω ενός ερευνητικού τεχνικού προγράμματος νέας γενιάς

«Η ακαδημία μας δημιουργήθηκε πριν επτά χρόνια δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά της ευρύτερης περιοχής της Λάρισας να διδαχτούν το ποδόσφαιρο και να πάρουν σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες. Σκοπός της ακαδημίας είναι τα παιδιά να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου, αλλά μέσα από τον αθλητισμό να έχουν σωστή διαπαιδαγώγηση, να μάθουν το ομαδικό πνεύμα και πάντοτε μέσα στο fair play το οποίο για μένα είναι το πιο σημαντικό στον αθλητισμό. Βασικός μας στόχος είναι μέσα από τις προπονήσεις και τη σωστή διαχείριση των αθλητών μας να καταφέρουμε να δούμε τα παιδιά της ακαδημίας μας να αγωνίζονται σε ψηλό επίπεδο. Στη νέα σελίδα που άρχισε ήδη να γράφετε στην Ακαδημία του Αστέρα με στυλοβάτη τον Λεωνίδα Μπουρντένα, και με συνεργάτες τους κορυφαίους επιστήμονες του αθλήματος είμαστε σε θέση να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους αθλητές μας! Η βοήθεια και η στήριξη που θα δίνουν οι προπονητές μας θα δώσουν ισχυρή ώθηση στα παιδιά για ένα ακόμη καλύτερο μέλλον», ανέφερε ο κ. Βασιλειάδης.

Όλα τα… φώτα στις Ακαδημίες μας

«Φέτος είναι μια ιδιαίτερη χρόνια για εμάς στον Αστέρα από την ίδρυση της Ακαδημίας μας, καθώς αναμένεται να έχει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις με συνεργασίες ανθρώπων καταξιωμένων στον χώρο του ποδοσφαίρου και πολλές άλλες που αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα. Είδα όραμα και πλάνο μακράς πνοής για αλλαγή των πεπραγμένων του λαρισαϊκού ποδοσφαίρου. Με τους διοικητικούς παράγοντες, αλλά κυρίως τον κ. Λεωνίδα Μπουρντένα και αρωγό τον ΟΑΣΠΕ και την κ. Δώρα Ιωακειμίδου, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την εκπαίδευση σε μια νέα, πιο σύγχρονη δομή.

Οι άνθρωποι που δουλεύουν στην Ακαδημία μας είναι παιδαγωγοί μιας και με εξειδίκευση στο ποδόσφαιρο. Πολλοί από τους αθλητές μας και σε αρκετά νεαρή ηλικία θα πλαισιώσουν την αντρική μας ομάδα με στόχο την απόκτηση εμπειρίας. Συνεπώς, φέτος ρίχνουμε όλα τα φώτα στις Ακαδημίες του Αστέρα Μελισσοχωρίου προσβλέποντας στην αλλαγή που όλοι αναζητούμε!», κατέληξε ο κ. Βασιλειάδης.

Οι προπονήσεις θα αρχίσουν στις 20 Αυγούστου και οι εγγραφές άρχισαν. Πληροφορίες: 697 407 3869 & 697 857 3641 και στη σελίδα στο Facebook Α.Ο Αστέρας Μελισσοχωρίου @AsterasMelissochoriou