Βαθμολογία

Τα Μετέωρα απέκτησαν τον Βαγγέλη Κωστή

Επιστρέφει στα Μετέωρα ο Βαγγέλης Κωστής, στα οποία είχε αγωνιστεί για ενάμιση χρόνο. Ο έμπειρος παίκτης έδωσε τα χέρια με το σύλλογο και φέτος θα πορευτούν μαζί στη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση: “Το Δ.Σ. του ΑΣ Μετέωρα βρίσκεται στην ευτυχή θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Βαγγέλη Κωστή ο οποίος στο παρελθόν έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα μας. Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και να καταφέρουμε όλοι μαζί να οδηγήσουμε τα Μετέωρα μόνο σε δρόμους επιτυχιών.

Εκ της Διοικήσεως

Η καριέρα του Βαγγέλη Κωστή

O Βαγγέλης Κωστής ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Παναχαϊκή από πολύ μικρός, μάλιστα είχε μαζί της συμμετοχές στην Α’ Εθνική κατηγορία. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Λαμία, στη Νίκη Βόλου, στον Εθνικό Ολυμπιακό Βόλου με τον οποίο είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κι από το 2009 ήταν στην ομάδα των Μετεώρων. Μαζί τους αγωνίστηκε στην Δ’ Εθνική πρώτα και στη συνέχεια στο τοπικό πρωτάθλημα το οποίο και κατέκτησαν.

Το καλοκαίρι του 2012 ήταν ο άνθρωπος που συσπείρωσε τους ποδοσφαιριστές συγκροτώντας μία άτυπη διοίκηση με αποτέλεσμα η ομάδα να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας, ήταν ο άνθρωπος που μπήκε μπροστά σ’ ένα δύσκολο εγχείρημα και μάλιστα τα Μετέωρα έχασαν τότε την άνοδο στην Γ’ Εθνική στην ισοβαθμία με τον Καραϊσκάκη. Ήταν μια χρονιά τότε μοναδική και σταθμός στην ιστορία της ομάδας.

Το καλοκαίρι του 2013 αποχώρησε κι αγωνίστηκε στην Κρύα Βρύση μέχρι τον Ιανουάριο του 2015 όπου ύστερα μεταγράφηκε στον Άρη Περιστέρας. Το καλοκαίρι του 2015 μεταγράφηκε και πάλι στα Μετέωρα απ’ όπου αποχώρησε τον Ιανουάριο του 2017.

Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Κρύα Βρύση, στο Καστράκι και πέρυσι ήταν στην ομάδα της Θεόπετρας. Μάλιστα ο περσινός προπονητής του, Χρήστος Ιακωβάκης είχε τονίσει ότι αν όλοι οι ποδοσφαιριστές είχαν το πάθος του Βαγγέλη Κωστή για το ποδόσφαιρο τότε δεν χρειάζονταν και πολλά πράγματα από εκεί και πέρα.

Φέτος επιστρέφει στα Μετέωρα και στην Γ’ Εθνική όπου θα προσπαθήσει να βοηθήσει με την πείρα του τόσο την ομάδα όσο και τους νέους της ποδοσφαιριστές.”