Βαθμολογία

Αποχωρεί από την προεδρία του Μακρυχωρίου ο Τουρλακόπουλος!

Με γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος του Αετού Μακρυχωρίου Κώστας Τουρλακόπουλος ανακοίνωσε αιφνίδια την αποχώρησή του από την ομάδα! Όπως αναφέρει, αποχωρεί με παράπονα, ενώ ευχαρίστησε την ομάδα και ζήτηση ένα συγνώμη... Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:  

Μετά από δυο χρόνια στο «τιμόνι» της ομάδας του χωριού μας κλείνει ένας κύκλος για μένα. Ανέλαβα την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο η οποία έκλεισε με μια άνοδο στη Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία και ένα πρωτάθλημα μετά από 31 χρόνια. Μετά από πολλές προσπάθειες και ιδρώτα καταφέραμε να ανακαινίσουμε τον χλοοτάπητα του γηπέδου  και ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Αγοραστό και τον κύριο Νίκο Λιούπα, να βελτιώσουμε τις εγκαταστάσεις κ.α.

Η φετινή χρόνια ξεκίνησε με όρεξη και όραμα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πλην όμως οι περιστάσεις όπως ο κορωνοϊός και η αθέτηση υποσχέσεων εκ μέρους των τοπικών φορέων, όπως η πρόσφατη μη έγκριση της συναυλίας που θα διοργανώναμε χωρίς να σεβαστούνε τα έξοδα της συναυλίας προκαταβολές κλπ με αποτέλεσμα το αβέβαιο οικονομικό μέλλον της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα. Με αναγκάζει να πάρω αυτήν την απόφαση. Την ομάδα την στήριζα διαχρονικά και αυτό θα πράξω και τώρα χωρίς όμως να βρίσκομαι σε κάποιο διοικητικό πόστο. Ευχαριστώ όλους όσους συνεργαστήκαμε αυτό το διάστημα και καλή συνέχεια στην ομάδα μας. Πολλά θα διαβάσετε και θα γραφτούν αλλά καλό θα είναι να διασταυρώσετε τις πληροφορίες σας προτού ενστερνιστείτε οτιδήποτε! Ένα μεγάλο συγνώμη  σε παίχτες και προπονητές, ακόμη ένα μεγάλο συγνώμη μέσα από την καρδιά μου στον κόσμο που είχε όλη την καλή διάθεση να έρθει φάνηκε από της 1000 και πλέον κρατήσεις και ιδιαιτέρως την κυρία Πέγκυ Ζήνα

Ο πρόεδρος

Τουρλακόπουλος Κωνσταντίνος