Βαθμολογία

Ατρόμητος: Τέλος ο Παντελίδης, ανοίγει ο δρόμος για Κάναντι

Πριν καν συμπληρωθούν 48 ώρες από τον τελευταίο αγώνα της φετινής σεζόν για τον Ατρόμητο (0-0 με τον Πανιώνιο) ο Σάββας Παντελίδης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα του Περιστερίου, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τα ρεπορτάζ που έκαναν λόγο για διαζύγιο των δύο πλευρών που είχε συμφωνηθεί εδώ και καιρό.

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Σάββα Παντελίδη. Ο κ. Παντελίδης έδειξε επαγγελματισμό, εργατικότητα και ήθος κατά την παρουσία του στην ομάδα μας και θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία.

Τέλος θα θέλαμε να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο μέλλον όπως και στους άμεσους συνεργάτες του Άκη Βάβαλη και Σταύρο Παντελίδη", αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Δευτέρας η διοίκηση του Ατρομήτου, με τον Νταμίρ Κάναντι να είναι -όπως έχει αποκαλύψει η στήλη "24ο Ευαγγέλιο- ο εκλεκτός για να αναλάβει το χρίσμα και να επιστρέψει στο πόστο που κατείχε από το 2017 μέχρι το 2019.

Όπως μάλιστα ανέφερε η στήλη 24ο Ευαγγέλιο το περασμένο Σάββατο λίγες ώρες πριν το τελευταίο ματς του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο του Ατρομήτου, "οι φίλοι του Κάναντι στην Αθήνα λένε πως συμφωνήθηκε η λύση του συμβολαίου του με την Νυρεμβέργη (τα βρήκαν στην αποζημίωση οι δικηγόροι) και ότι "έρχεται στο Περιστέρι".

sport24.gr