Βαθμολογία

Πέτσας: «Δεν είναι αυτό που θέλουμε να βλέπουμε»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε την παρουσία χιλιάδων φίλων του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης», λέγοντας χαρακτηριστικά: «ένα ζήτημα που πρέπει να μας προβληματίσει»!

Η φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, ήταν εντυπωσιακή. Έξω απ’ το «Γ. Καραϊσκάκης» υπήρξαν χιλιάδες οπαδοί των «ερυθρόλευκων» για αρκετές ώρες, προκειμένου να πανηγυρίσουν την επιτυχία της ομάδας τους. Κάτι που έγινε φυσικά.

Όλα αυτά, όμως, στην εποχή που ισχύει μέτρα ασφάλειας και προφύλαξης για τον κορονοϊό. Ειδικά στις μέρες που η ανησυχία είναι έκδηλη λόγω των αυξήσεων στα κρούσματα κυρίως λόγω των ταξιδιωτών απ’ το εξωτερικό.

Για το θέμα της μαζικής παρουσίας του κόσμου του Ολυμπιακού στη φιέστα του Πρωταθλήματος των Πειραιωτών, ρωτήθηκε στην καθιερωμένη ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου ο Στέλιος Πέτσας. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για μια εικόνα που «δεν είναι αυτό που θέλουμε να βλέπουμε». Παράλληλα, εξέφρασε την ελπίδα πως ήταν η τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο.

Συγκεκριμένα ο κ. Πέτσας είπε: «Είναι μια εικόνα η οποία δεν είναι αυτό που θέλουμε να βλέπουμε. Όλες τις περιπτώσεις στο παρελθόν που έχουμε δει συγχρωτισμό, έχουμε καταδικάσει τέτοιου είδους φαινόμενα και γι αυτό το λόγο έχουμε πάρει μέτρα περιορισμού τέτοιου είδους εκδηλώσεων με τελευταία την απόφασή μας για την απαγόρευση των πανηγυριών. Δεν είναι η εικόνα που θέλουμε να δίνουμε και αυτό είναι ένα ζήτημα που πρέπει να μας προβληματίσει για το μέλλον. Ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά που έγινε αυτό».

onsports.gr