Βαθμολογία

Νέα σελίδα για τον Στεφανίδη – Ξεκινά την προπονητική

Γυρνά σελίδα ο Νέστορας Στεφανίδης, που ουσιαστικά σταματά το ποδόσφαιρο «αθόρυβα» στα 36 του χρόνια και ξεκινά στον χώρο της προπονητικής. Τελευταίος «σταθμός» του Κιλκισιώτη επιθετικού ως ποδοσφαιριστής ήταν ο Μακεδονικός Λητής στην ΕΠΣΜ, ενώ πρώτο «βήμα» του στους πάγκους είναι ο ΠΑΟΝΕ Επταλόφου, στο τοπικό Κιλκίς, ομάδα από τον τόπο καταγωγής του και απ’ όπου ξεκίνησε ποδοσφαιρικά.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του ΠΑΟΝΕ: «Οι μεταγραφές αρχίσανε για τον ΠΑΟΝΕ: Προπονητής αναλαμβάνει ο Νεστωρας Στεφανίδης Επταλοφιώτικης καταγωγής ο οποίος έχει ξεκινήσει απο τον ΠΑΟΝΕ, εχει πλούσια καριέρα ως σεντερ-φορ και έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Καστοριά, Αγροτικό Αστέρα, Πανσερραϊκό, Ηρακλή, ΑΕΛ κλπ. Ενώ βοηθός προπονητής αναλαμβάνει ο επίσης Επταλοφιώτικης καταγωγής Αλέξανδρος Πουρσανίδης».

Υπενθυμίζεται ότι ο Στεφανίδης ως παίκτης αγωνίστηκε σε αρκετές ιστορικές ομάδες, όπως Ηρακλής, Πανσερραϊκός, Λάρισα, Καστοριά, Αγροτικός Αστέρας, ΑΠΕ Λαγκαδά, Κιλκισιακός, Ακράτητος, Πολύκαστρο, Ελπίδα Σκουτάρεως και Εθνικό Ν. Αγιονερίου.

soccerpractor.blogspot