Βαθμολογία

Ποιότητα στα χαφ ο Δαμασιακός

Ό,τι καλύτερο είχε στα χαφ ο Δαμασιακός,  συνεχίζει στα "γαλανόλευκα" και στο νέο πρωτάθλημα. Δημήτρης Μουσιάρης και Θέμης Δούκας πάρα τις "σειρήνες" από ομάδες της Γ' Εθνικής, επέλεξαν ...δαγκωτό Δαμασιακό και να αναμένεται να δώσουν ποιότητα στο κέντρο και πολύτιμες λύσεις στον προπονητή Βασίλη Νάρη.

Ο Δημήτρης Μουσιάρης που φέρει όνομα βαρύ, μιας και θείος του ήταν ο αείμνηστος "Τακούλιας" - Δημήτρης Μουσιάρης, πήρε την απόφαση και αυτή τη χρονιά, που η αγαπημένη του ομάδα γιορτάζει μισό αιώνα ζωής, να παραμείνει στην ομάδα του Δαμασιακού.

Ο 27χρονος πολυσύνθετος μέσος αναμένεται να προσφέρει τα μέγιστα δυνατά για την καλύτερη ποιότητα και αποτελεσματικότητα της ομάδας αφού αποτελεί κινητήρια δύναμη στα χαφ της ομάδος. Στο Δαμασιακό παρέμεινε και ο Θέμης Δούκας που τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν από τους παίκτες που βρίσκονται σταθερά σε υψηλό επίπεδο στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Λάρισας.

Ο 21χρονος μέσος που είχε και φέτος αρκετές προτάσεις για μεταγραφή, κυρίως από ομάδες Γ' Εθνικής,  προτίμησε να παραμείνει στην ομάδα που τον ανέδειξε και να αποτελέσει έτσι και αυτός, σημαντικό κομμάτι του ΑΟΔ, που φέτος γιορτάζει τα 50 χρόνια από την ίδρυση του.

Τα "γαλανόλευκα" θα φοράει στο νέο πρωτάθλημα και Χαράλαμπος Παπαδόπουλος. Ο νεαρός ταλαντούχος επιθετικός, που ανήκει από πέρσι στο Δαμασιακό, είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Πλέον ο "Χάμπος" θα είναι πιο έτοιμος να τεθεί στη διάθεση του Βασίλη Νάρη, που βλέπει σιγά σιγά το ρόστερ της ομάδας του να συμπληρώνεται. Πλέον η διοίκηση είναι πολύ κοντά στο αποσπάσει το οκ από δύο παίκτες, που αναμένεται να δώσουν  σημαντικές λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Το μέχρι τώρα ρόστερ του Δαμασιακού:

Γεωργαντζιάς Γεώργιος,

Λούτσος Στέλιος,

Μουσιάρης Δημήτριος,

Λέτσιος Αστέριος - Παναγιώτης,

Χασιώτης Ιωάννης,

Μουσιάρης Θεόδωρος,

Βίδρας Θεόδωρος,

Οικονόμου Μανώλης,

Μπακαΐμης Στέλιος,

Σεΐζης Ευάγγελος,

Δεληχάς Βασίλειος,

Νικολακούλης Ιωάννης,

Πρατσίλας Βασίλειος,

Αγραφιώτης Θεόδωρος,

Κυρατζής Βάιος,

Ιωαννίδης Ιωάννης,

Λέτσιος Γεώργιος,

Δούκας Θέμης,

Παπαδόπουλος Χαράλαμπος

Τσιάλτας Αστέριος

Πηγή: asteriosstelios.blogspot.com