Βαθμολογία

Πήρε τον πλήρη έλεγχο και ξεκινά σχεδιασμό!

Από την περασμένη Πέμπτη (16/7) η ΑΣΑ άλλαξε χέρια, καθώς υπήρξε οριστική συμφωνία μετά τη συνάντηση Καραμπέκου - Παπαδημητρίου στην Αθήνα. Μάλιστα, η διοίκηση Παπαδημητρίου παρέλαβε τα βιβλία παίρνοντας τον απόλυτο έλεγχο και πλέον απομένει η δημιουργία του νέου ΔΣ που θα τρέξει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Έτσι λοιπόν η εβδομάδα που ξεκινά θα σχετίζεται μετά από πολύ καιρό με το αγωνιστικό κομμάτι της "κιτρινόμαυρης", μιας και λύθηκε επιτέλους το διοικητικό θέμα που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα για αρκετό διάστημα.

Αρχικά θα επισημοποιηθεί η πρόσληψη του προπονητή που όπως προανήγγηλε ο Δημήτρης Παπαδημητρίου θα είναι ο έμπειρος Μιχάλης Ζιώγας με τον οποίο συνεργάστηκε για μικρό διάστημα την περασμένη αγωνιστική περίοδο στον Απόλλων Μακρυχωρίου.

Από κει και πέρα, θα μπει σε πρώτο πλάνο η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού με το ρόστερ να στηρίζεται σε ό,τι καλύτερο υπάρχει στην Καρδιτσιώτικη "αγορά", ενώ θα γίνουν και προσθήκες παικτών έτοιμων να κάνουν τη διαφορά στην ομάδα που στόχο θα έχει τον πρωταθλητισμό και την άνοδο στη Β' Εθνική.

Πηγή: karditsasport.gr