Βαθμολογία

Πανιώνιος: Καταγγελία κατά της Ξάνθης στην ΕΕΑ

Φωτιές ανάβει ο Πανιώνιος, λίγες ώρες πριν από την τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ. Την παραμονή του στη Super League θα διεκδικήσει ο Πανιώνιος το Σάββατο (18/7) στο τελευταίο παιχνίδι των πλέι άουτ, με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Αντίπαλός του στη μάχη… επιβίωσης είναι η Ξάνθη και γι’ αυτό οι «κυανέρυθροι» παλεύουν για την παραμονή τους και εκτός γηπέδων.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος έκανε καταγγελία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ζητώντας την τιμωρία της Ξάνθης. Μετά την επιστροφή της υπόθεσης από το CAS στην Επιτροπή Εφέσεων της καταγγελίας του Ολυμπιακού περί σχέσεων μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης, ο Πανιώνιος προσέφυγε στην ΕΕΑ ζητώντας να μην αλλάξει η τιμωρία για την ακριτική ομάδα.

Πριν λίγες μέρες η Ξάνθη με επιστολή της προς τη Super League ζήτησε να μην επικυρωθεί η βαθμολογία μέχρι να εκδοθεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, προσδοκώντας ότι θα πάρει και αυτή -όπως ο ΠΑΟΚ- πίσω τους επτά βαθμούς που της έχουν αφαιρεθεί.

Οι «κυανέρυθροι», με την προσφυγή τους στην ΕΕΑ, αξιώνουν τόσο τη διατήρηση της ποινής, αλλά και την εκ νέου τιμωρία της ακριτικής ΠΑΕ, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς του συλλόγου.

onsports.gr