Βαθμολογία

Επιτροπή Εφέσεων: Παραιτήθηκαν και οι Βόκας, Βλαχοπαναγιώτου

Παραιτήθηκαν και τα τελευταία μέλη της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Από την αρχή θα πρέπει να συσταθεί η Επιτροπή Εφέσεων από την ΕΠΟ, καθώς παραιτήθηκαν και τα δύο εναπομείναντα μέλη, ο Νίκος Βόκας με τη Βασιλική Βλαχοπαναγιώτου.

Μετά από την απόφαση του CAS την παραίτησή του από την προεδρία της Επιτροπής Εφέσων υπέβαλλε ο πρόεδρός της Παναγιώτης Φιλόπουλος, αλλά και ο Γεράσιμος Βρυώνης.

Την Παρασκευή (17/7) ακολούθησαν οι παραιτήσεις από τους Βασιλική Βλαχοπαναγιώτου και Νίκο Βόκα, γεγονός που σημαίνει ότι η Επιτροπή πρέπει να συσταθεί από το... μηδέν για να εκδικάσει μεταξύ άλλων και την υπόθεση της καταγγελίας περί σχέσεων μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, ο Νίκος Βόκας αναφέρει: «Μετά την παραίτηση των δύο εξαίρετων συναδέλφων μου, με τους οποίους ανέπτυξα ένα γόνιμο επιστημονικό διάλογο στο πλαίσιο της γνωστής υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας των ΠΑΕ ΠΑΟΚ – Ξάνθη, παρακαλώ να δεχτείτε και τη δική μου παραίτηση από τη θέση του μέλους της Επιτροπής Εφέσεων της Ομοσπονδίας σας, προκειμένου να εξαλειφθεί κάθε σκιά στο πρόσωπό μου για τα κίνητρα της παραμονής μου. Επιπλέον, προς αποφυγή κάθε παρανόησης, σας γνωρίζω ότι η επιλογή της χρονικής στιγμής της παραίτησής μου συνδέεται αποκλειστικά με την πρόθεσή μου να διευκολύνω την Ομοσπονδία σας να εξαντλήσει τις δυνατότητες αναπλήρωσης των παραιτηθέντων μελών της Επιτροπής Εφέσεων από τα αναπληρωματικά μέλη, ώστε να καταστεί δυνατή η νόμιμη συγκρότησή της και ολοκληρωθεί ομαλά η αγωνιστική περίοδος».

Η Βασιλική Βλαχοπαναγιώτου δήλωσε ότι παραιτείται για «προσωπικούς λόγους», επισημαίνοντας «την αδυναμία συγκρότησης της Επιτροπής».

onsports.gr