Βαθμολογία

Τελικός Κυπέλλου: «Πράσινο» φως από την Περιφέρεια για Ριζούπολη

Η Περιφέρεια Αττικής έδωσε την άδεια για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στο «Γ. Καμάρας». Η συζήτηση για την έδρα του τελικού Κυπέλλου φέτος ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό συνεχίζεται, καθώς υπάρχουν αντιδράσεις από την επιλογή της ΕΠΟ να ορίζει τη Ριζούπολη.

Η σύσκεψη της Πέμπτης (16/7) για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού αναβλήθηκε, με ευθύνη της αστυνομίας που διατηρεί επιφυλάξεις για την ασφάλεια του «Γ. Καμάρας». Ωστόσο, η περιφέρεια Αττικής έδωσε σήμερα το «πράσινο» φως για να διεξαχθεί κανονικά ο τελικός στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Εξάλλου, το σημαντικό αυτό παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία οπαδών, ενώ στο γήπεδο αναμένεται να βρίσκεται πολύ μικρός αριθμός ατόμων.

Η στάση της αστυνομίας, όμως, που είναι παρόμοια με αυτή του Ολυμπιακού, καθώς από την αρχή εξέφρασε την αντίθεσή του για το γήπεδο του Απόλλωνα, έχει προκαλέσει δυσφορία στην ΑΕΚ, που θεωρεί ότι μεθοδεύεται αλλαγή της έδρας του τελικού Κυπέλλου.

Ο τελικός έχει οριστεί να διεξαχθεί στις 26/7 και ήδη έχουν αρχίσει οι ετοιμασίες από την ΕΠΟ και τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν θα συνεχιστούν οι πιέσεις για την αλλαγή έδρας.

onsports.gr