Βαθμολογία

«Μπαμ» με Χατζηλιόντα ο Σμόλικας!

Μία εξαιρετική προσθήκη έκανε τις τελευταίες ώρες ο Σμόλικας που δυναμώνει και άλλο ενόψει της νέας σεζόν. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Σμόλικα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ανδρέα Χατζηλιόντα! Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει πολλές παρουσίες στις επαγγελματικές κατηγορίες και στο πρώτο μισό της χρονιάς αγωνίστηκε στον Άρη Αρχαγγέλου (ομάδα της Ρόδου) και το δεύτερο μισό της σεζόν στον Αμπελωνιακό. Ο Ανδρέας Χατζηλιόντας άρχισε την καριέρα του από τον Αμπελωνιακό, στον οποίο και «ανδρώθηκε» ποδοσφαιρικά. Το μεγάλο «άλμα» στην καριέρα του έγινε το 2004, χρονιά που μεταγράφηκε στην αγαπημένη του ΑΕΛ. Με τους «βυσσινί» κατέγραψε 6 συμμετοχές στην Α’ Εθνική, ενώ ήταν μέλος της κυπελλούχου ΑΕΛ (2006-2007) του Γιώργου Δώνη, όπου έπαιξε σε ηλικία 19 ετών. Αγωνίστηκε επίσης στην Καστοριά, στον Εθνικό Πειραιώς, στον Τύρναβο 2005, στη Νίκη Βόλου, έχοντας επαγγελματικές παρουσίες. Το καλοκαίρι του 2011 επέστρεψε στην ομάδα, που τον ανέδειξε, τον Αμπελωνιακό και ήταν βασικός στέλεχος της εξαιρετικής πορείας των «πράσινων». Προηγουμένως ο 25χρονος μέσος είχε κερδίσει την άνοδο με την Τσαριτσάνη στη Football League 2. Ο Χατζηλιόντας έκανε μάλιστα προετοιμασία με την ΑΕΛ στο Καρπενήσι για αρκετά χρόνια. Διατέλεσε μέλος της Εθνικής Νέων, αλλά και της Ελπίδων. Με βάση το ταλέντο και την εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση πολλοί εξεπλάγησαν όταν τον είδαν να αγωνίζεται στη Δ’ Εθνική. Έχει αντιμετωπίσει με τη φανέλα του Τύρναβου και του Αμπελωνιακού τον ΑΠΟΚ, ενώ ως παίχτης της Τσαριτσάνης κοντραρίστηκε με τον Απεραντιακό. Ο Χατζηλιόντας αγωνίστηκε επίσης στον Κισσαμικό, στον Α.Σ. Ρόδου, στον Γ.Α.Σ.Ιάλυσο, στην Καλαμάτα και στην Κόρινθο. Τέλος, ο ίδιος υπήρξε συμπαίκτης στις Μικτές ΕΠΣΝ Λάρισας με τον προπονητή μας Γιώργο Μάτο. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Σμόλικα και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες!

*Στη φωτογραφία διακρίνονται το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Ανδρέας Χατζηλιόντας με τον προπονητή μας, Γιώργο Μάτο και τον Γενικό Αρχηγό, Χρήστο Παπαχρήστο!