Βαθμολογία

Αρχιπροπονητής στην ακαδημία του Αμπελωνιακού ο Αλεξόπουλος

Ο Στέλιος Αλεξόπουλος ανέλαβε αρχιπροπονητής στην ακαδημία του Αμπελωνιακού για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA Β και πτυχιούχος του τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής).

H εμπειρία του στην προπονητική ξεκίνησε με το ρόλο του γυμναστή στον Πανθρακικό την χρονιά 17-18’. Την χρόνια αυτή πανηγύρισε άνοδο στην Α’ ΕΠΣ Κομοτηνής. Την επόμενη σεζόν ήταν προπονητής στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ Κομοτηνής και γυμναστής ομάδας Α' τοπικού σε ομάδα της Κομοτηνής. Η συνεργασία όμως δεν συνεχίστηκε λόγω υποχρεώσεων με την ακαδημία.

Την ίδια χρονιά συνεργάστηκε και με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη σαν προπονητής ενός πρότζεκτ που λέγεται «προπονητικά κέντρα» και ήταν υπεύθυνος στην Κ12 του προπονητικού κέντρου Ξάνθης - Κομοτηνής με επικεφαλή υπεύθυνο τον Γιάννη Αβραμίδη στη Θεσσαλονίκη.

Τη νέα σεζόν θα έχει διπλό ρόλο αφού θα αγωνίζεται στην αντρική ομάδα του Αμπελωνιακού και παράλληλα θα έχει το ρόλο του αρχιπροπονητή στην ακαδημία. Του ευχόμαστε τα καλύτερα!