Βαθμολογία

Οκτώ ανανεώσεις στον Πιερικό!

Διαβάστε τις ανακοινώσεις με τις οκτώ ανανεώσεις στον Πιερικό:

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή της ομάδος ΜΗΛΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ. Ευχόμαστε στον Κώστα υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή της ομάδος ΜΠΑΛΑΦΑ ΔΙΟΝΥΣΙΟ. Ευχόμαστε στον Διονύση υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή της ομάδος ΤΟΥΛΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΟ. Ευχόμαστε στον Γιώργο υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή της ομάδος KRYEMADHI TZENGIZ. Ευχόμαστε στον Tzengiz υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή της ομάδος ΜΠΟΥΖΟΥΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ. Ευχόμαστε στον Γιώργο υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή της ομάδος ΙΤΣΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ. Ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή της ομάδος ΜΠΕΝΙΣΚΟ ΙΩΑΚΕΙΜ (φωτό). Ευχόμαστε στον Μίμη υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή της ομάδος ΠΑΝΤΖΙΑΛΑ ΔΙΟΝΥΣΙΟ. Ευχόμαστε στον Διονύση υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο.