Βαθμολογία

Μπουρντένας: ««Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα παιδιά μας»

Μετά τη λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου 2019/20, η ακαδημία του Αστέρα Μελισσοχωρίου ξεκίνησε άμεσα τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.

Υπήρξαν επαφές με το τεχνικό επιτελείο, και τον Αναστάσιο Βασιλειάδη που συνεχίζει ως επικεφαλής του προπονητικού τιμ ενώ παράλληλα, σε ό,τι αφορά στην οργανωτική λειτουργία συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν πλήθος πρωτοποριακών δράσεων με σκοπό την ακόμη καλύτερη λειτουργία του συλλόγου.

Η «ψυχή» του Αστέρα είναι ο Λεωνίδας Μπουρντένας, που πλέον από τη θέση του γενικού υπευθύνου θέτει υψηλούς στόχους για την επερχόμενη σεζόν, και σε μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης, μίλησε για όλα.

«Η Ακαδημία του Αστέρα Μελισσοχωρίου με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία για το μέλλον, προχωρά με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση στην υλοποίηση του σχεδιασμού όπου πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά τόσο χωριού μας όσο και της ευρύτερης περιοχής» υπογραμμίζει ο κ. Μπουρντένας.

«Ανδρωθήκαμε ως σύλλογος με δυσκολίες, πρωταγωνιστήσαμε εν μέσω χαλεπών καιρών, και σε πείσμα των αντίξοων συνθηκών συνεχίζουμε να προσπαθούμε για το καλό των παιδιών μας από το 1964. Με υπομονή και επιμονή, αγάπη για το άθλημα, πνεύμα αισιοδοξίας, συνεργασίας και – κυρίως – ευγενούς αγωνιστικότητας, θα πορευτούμε και τη φετινή χρονιά», επισημαίνει o Λεωνίδας Μπουρντένας, για να συνεχίσει:

«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα παιδιά μας, στην πόλη μας, το χωριό αλλά και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ενημερώνουμε όλους τους φιλάθλους, ότι η ομάδα μας θα συνεχίσει απρόσκοπτα να προσφέρει τις υπηρεσίες της για καλό σκοπό και τη φετινή χρονιά στο ανακαινισμένο γήπεδο του Αστέρα. Παράλληλα στη διάθεσή των αθλητών μας βρίσκονται και τα γήπεδα της Γαλήνης και του Πλατύκαμπου. Όλα με φυσικό χόρτο σε πολύ καλή κατάσταση.

Η διοίκηση έχει προγραμματίσει επίσης μία σειρά δράσεων αλλά και συμμετοχών για την Ακαδημία με αξιοπρέπεια και σεβασμό στο αθλητικό ιδεώδες. Στη μεγάλη αυτή προσπάθειά μας απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους να γίνουν συνοδοιπόροι μας και να ενταχθούν στο σύλλογό μας γράφοντας μια νέα σελίδα στη μακρόχρονη ιστορία του Αστέρα. Κύριος στόχος της Ακαδημίας μας είναι εκτός από τη διδασκαλία του ποδοσφαίρου, η ψυχαγωγία των παιδιών, με την κυριολεκτική έννοια της λέξης. Το πλάνο μας για το οποίο είναι υπεύθυνος ο κ. Αναστάσιος Βασιλειάδης, είναι να λειτουργούν με την ίδια αγωνιστική φιλοσοφία και με ένα ενιαίο προπονητικό πρόγραμμα το οποίο είναι δομημένο σε ευρωπαϊκά πρότυπα όλα τα τμήματα.

Ξεκινώντας τα παιδιά από την ακαδημία του Αστέρα επιδιώκουμε να περνούν σταδιακά σε πιο ανταγωνιστικά Πρωταθλήματα και τα πιο ικανά να στελεχώσουν τελικά επαγγελματικούς συλλόγους. Στο πλαίσιο της προσπάθειας να αναβαθμίσουμε τις παροχές της ακαδημίας σε συνεργασία με τον ΟΑΣΠΕ, και την έμπειρη Δώρα Ιωακειμίδου η οποία ανέλαβε υπεύθυνη ανάπτυξης και επικοινωνίας προγραμματίζονται σεμινάρια και ημερίδες κατά τη διάρκεια της περιόδου που θα αφορούν τόσο τους γονείς όσο και τα παιδιά με διαλέξεις από τους επιστημονικούς συνεργάτες μας κορυφαίους στο είδος τους. Παράλληλα δρομολογούνται και άλλες δραστηριότητες οι οποίες θα γίνουν γνωστές κατά τη διάρκεια της χρονιάς και θα εκπλήξουν ευχάριστα όλους όσοι μας πλαισιώνουν!

Οι προπονήσεις θα αρχίσουν στις 20 Αυγούστου και οι εγγραφές άρχισαν». Πληροφορίες – 6974-073.869 & 6978-573.641 και στη σελίδα στο Facebook Α.Ο Αστέρας Μελισσοχωρίου.