Βαθμολογία

Πιερικός: Παπατολίκας και τη νέα σεζόν

Ο 32χρονος τερματοφύλακας, Θανάσης Παπατολίκας ανανέωσε την συνεργασία του με τον Πιερικό. Αναλυτικά: «Η διοίκηση του συλλόγου ακολουθώντας πιστά το πλάνο και τις δεσμεύσεις της για μια ομάδα που θα απαρτίζετε από γηγενείς ποδοσφαιριστές ξεκινά τις ανανεώσεις και τις συμφωνίες για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Έτσι ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή της ομάδος ΠΑΠΑΤΟΛΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ. Ευχόμαστε στον Δημήτρη υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο. Έπεται και συνέχεια ανακοινώσεων όσον αφορά τις ανανεώσεις και νέες συμφωνίες…».

Πρώτος ο Τζήμας

Την πρώτη του μεταγραφική προσθήκη ανακοίνωσε ο Πιερικός. Πιο συγκεκριμένα, απέκτησε τον 24χρονο τερματοφύλακα, Νίκο Τζήμα Αναλυτικά: «Η διοίκηση του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ανακοινώνει την συμφωνία με τον γηγενή ποδοσφαιριστή ΤΖΗΜΑ ΝΙΚΟΛΑΟ. Ο Νίκος προέρχεται από μια γεμάτη χρονιά με την ομάδα τηςΡόδου όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα του 6 ου ομίλου της Γ Εθνικής Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Επίσης έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν με τα χρώματα της Νίκης Βόλου, Α.Ε.Ρ.Α, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και Βατανιακού. Ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…».

Τριπλή ανανέωση στον Πιερικό 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για Γιαλαμίδη: «Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή της ομάδος ΓΙΑΛΑΜΙΔΗ ΘΩΜΑ. Ευχόμαστε στον Θωμά υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…».

Η ανακοίνωση για Δεμηρτζόγλου: Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή της ομάδος ΔΕΜΗΡΤΖΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ. Ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…».

Η ανακοίνωση για Παπαδόπουλο: «Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή της ομάδος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΧΡΗΣΤΟ. Ευχόμαστε στον Χρήστο υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…».