Βαθμολογία

Αργεντίνικη τριπλέτα συμφώνησε κι έρχεται για τη Νίκη Βόλου

Δυνατά κινείται στο μεταγραφικό παζάρι η Νίκη Βόλου παρά το γεγονός πως ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση όσον αφορά την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων. Οι κυανόλευκοι κινούνται με την προοπτική της Σούπερ Λιγκ 2 καθώς μικρή είναι η πιθανότητα μίας δυσάρεστης εξέλιξης την τελευταία στιγμή.

Διοίκηση, προπονητής και τεχνικός διευθυντής έχουν αποφασίσει ποιοι παίκτες από το υπάρχον ρόστερ θα παραμείνουν στην ομάδα, ενώ, όπως και την περσινή σεζόν έτσι και τη φετινή, μεγάλη βαρύτητα θα δοθεί στις επιλογές των ξένων ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost, μετά την απόφαση των Λούκας Γκαρσία και Σεμπαστιάν Καμπαγέρο να συνεχίσουν την καριέρα τους στη Ρόδο, η διοίκηση κινήθηκε γρήγορα και έκλεισε τρεις Αργεντινούς ποδοσφαιριστές.

Οι δύο αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή και ο ένας στην επίθεση. Ο ένας από τους τρεις έχει θητεία στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής και αναμένεται να κάνει αίσθηση βάσει βιογραφικού και ικανοτήτων. Οι τρεις Λατίνοι παίκτες αναμένεται να έρθουν στον Βόλο τέλος του μήνα ή αρχές Ιουλίου, αναλόγως της κατάστασης που θα επικρατεί λόγω της πανδημίας. Η διοίκηση έχει συμφωνήσει στο οικονομικό μαζί τους και απομένει η έλευσή τους στην Ελλάδα ώστε να πάρει «σάρκα και οστά» η προφορική συμφωνία.