Βαθμολογία

Μπελά, ναι μεν, αλλά…

Ο Αριαν Μπελά είχε μια πετυχημένη παρουσία στον πάγκο του Απόλλωνα Λάρισας από την ημέρα που ανέλαβε, αλλά είναι άγνωστο αν θα συνεχίσει και την καινούρια αγωνιστική περίοδο 2020-2021 στους «κυανόλευκους». Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το περιβάλλον του προπονητή που βρίσκεται στα Γιάννινα με την οικογένειά του, οι πιθανότητες για να παραμείνει στον σύλλογο της Φιλιππούπολης είναι μοιρασμένες και σήμερα ή αύριο αναμένεται πως θα ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο ζήτημα. Πάντως ο ίδιος στάζει μέλι για τους παίκτες του, τονίζοντας πως δούλεψε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με παιδιά που τον σεβάστηκαν και φυσικά τους σεβάστηκε και εκείνος, αποδίδοντας η ομάδα καλό ποδόσφαιρο και δείχνοντας μια σταθερότητα, σε μια πολύ δύσκολη κατηγορία όπως είναι η Super League 2.

Αν με τον Μπελά δεν ανανεωθεί η συνεργασία, πάντα κατά πληροφορίες, ακούγεται για αντικαταστάτης του ο Καρδιτσιώτης τεχνικός Γιάννης Μάγγος, πρώην προπονητής της Τρίγλιας και της Ιεράπετρας, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρόεδρο Παναγιώτη Μαντζανά, όμως δεν γνωρίζουμε αν όντως υπήρξε συμφωνία ή αν γίνει εκ νέου συζήτηση από την αρχή, στην περίπτωση που ο νυν τεχνικός αποχωρήσει από τους «κυανόλευκους».

Ο ΚΟΛΟΜΗΤΡΟΥΣΗΣ ΣΤΗΝ Κ-19

Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Αριαν Μπελά, Κώστας Κολομητρούσης, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην ομάδα Κ-19 του Απόλλωνα, όπου σε συνεργασία με τον Βαγγέλη Στουρνάρα θα προσπαθήσουν να αναδειχθούν ταλαντούχοι παίκτες, ώστε τα επόμενα χρόνια να κάνουν το βήμα παραπάνω και η ομάδα να στηρίζεται σε δικά της παιδιά.

ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ;

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με δημοσίευμα της liganews, υπάρχει κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών σε τρεις ομάδες της Super League 2, τον Α.Ο.Κασσιόπης, τον Απόλλωνα Πόντου και τον Απόλλων Λάρισας, για εκκρεμότητες που υπάρχουν σε παίκτες που δεν έχουν εξοφληθεί μετά τις προσφυγές που έκαναν και δικαιώθηκαν. Οι πρώην παίκτες του Απόλλωνα είναι ο Αντώνης Καραμπίνας, ο Pivetta Brambilla, ο Αποστόλης Γαρυφαλλόπουλος και ο Ρενάτο Ζίκο.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Πηγή: Ελευθερία