Βαθμολογία

Τα Μετέωρα απέκτησαν τον Κεραμά

Τα Μετέωρα προχώρησαν σε μία ακόμη μεταγραφή σήμερα καθώς ανακοίνωσαν του Φίλιππου Κεραμά ο οποίος πέρυσι αγωνίζονταν στην ομάδα της Θεόπετρας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του ΑΣ Μετέωρα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Φίλιππου Κεραμά. Ο Φίλιππος Κεραμάς επιστρέφει και πάλι στην ομάδα μας ύστερα από 5 χρόνια περίπου, τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει υγεία πάνω απ’ όλα και όλοι μαζί να έχουμε μια καλή και εποικοδομητική χρονιά.

Η καριέρα του Φίλιππου Κεραμά

Ο Φίλιππος Κεραμάς είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει αναδείξει το Καλαμπακιώτικο ποδόσφαιρο. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ακαδημία 1 με την οποία είχε κατακτήσει και το παιδικό πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Ακαδημία του Ολυμπιακού. Από εκεί δόθηκε ως δανεικό στον Αχαρναϊκό με τον οποίο συμμετείχε στο τότε επαγγελματικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αμέσως μετά πήγε στον ΠΑΟ Ρουφ και το καλοκαίρι του 2006 μεταγράφηκε στο Καστράκι.

Την σεζόν 2007-08 αγωνίστηκε με τα Καλύβια στην τότε Δ’ Εθνική βοηθώντας τα να παραμείνουν στην κατηγορία. Το καλοκαίρι του 2008 μεταγράφηκε στα Μετέωρα με τα οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα και τον Ιανουάριο του 2010 μεταγράφηκε στα Τρίκαλα τα οποία πήραν την άνοδο από την Γ’ Εθνική στην Β’.

Το καλοκαίρι του 2010 επέστρεψε στα Μετέωρα, στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Δόξα Χέρσου στην Δ’ Εθνική, στον ΑΣ Τρίκαλα 2011 στην Δ’ Εθνική και το καλοκαίρι του 2013 επέστρεψε και πάλι στα Μετέωρα με τα οποία κατέκτησε το κύπελλο το 2014.

Το καλοκαίρι του 2015 μεταγράφηκε στην Κρύα Βρύση απ’ όπου αποχώρησε το καλοκαίρι του 2017 κι αμέσως μετά αγωνίστηκε στο Ριζαριό με το οποίο τη δεύτερη σεζόν πήρε την άνοδο στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Πέρυσι αγωνίστηκε στην Θεόπετρα με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας στον β’ όμιλο. Στα Μετέωρα επιστρέφει με στόχο να βοηθήσει από την πλευρά του όσο μπορεί στη νέα προσπάθεια που θα κάνουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Πηγή: sportskalampaka