Βαθμολογία

ΠΑΣ Γιάννινα: Παρελθόν και ο αρχηγός Σκόνδρας!

Μετά τους Σεργκελασβίλι και Μπουκουβάλα, ένας ακόμα ποδοσφαιριστής αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα και μάλιστα πρόκειται για τον περσινό αρχηγό της γιαννιώτικης ομάδας, τον Αποστόλη Σκόνδρα.

Μετά από 7 χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ, ο 32χρονος Τρικαλινός κεντρικός αμυντικός αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του καθώς δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο του με τους Γιαννιώτες, το οποίο έληξε στις 30 Ιουνίου.

Το Σαββατοκύριακο ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε στα Γιάννινα και μάζεψε τα τελευταία πράγματα του, κάνοντας την απαραίτητη μετακόμιση, ενώ αποχαιρέτισε συμπαίκτες, φίλους και γνωστούς που έκανε στην 7χρονη παρουσία του στην πόλη των Ιωαννίνων.

Η πικρία του πρώην πλέον αρχηγού της ομάδας σύμφωνα με το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή είναι ότι στην περίπτωση του δεν του έγινε καμία πρόταση ανανέωσης από τον Γ. Χριστοβασίλη, ούτε καν με μειωμένες αποδοχές. Κάτι που σημαίνει ότι είχε προαποφασιστεί η μη συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Σκόνδρας ήρθε στον ΠΑΣ τον Ιούλιο του 2013 από τη Λάρισα και στα 7 χρόνια της παρουσίας του στα Γιάννινα κατέγραψε 119 συμμετοχές με την ομάδα, ενώ πέτυχε και 6 γκολ, ένα εκ των οποίων έμεινε στην ιστορία, το απίθανο τακουνάκι με το οποίο σκόραρε στην Κέρκυρα στην ισοπαλία (1-1) του ΠΑΣ με τους Κέρκυραίους. Είχε και 2 συμμετοχές στα ευρωπαϊκά παιχνίδια το μαγικό καλοκαίρι του 2016, στο 3-0 με τη νορβηγική Οντ και στην ήττα με 1-2 από την Άλκμααρ στο Περιστέρι.

Για τον Σκόνδρα έχει δείξει ενδιαφέρον μέχρι στιγμής η Παναχαϊκή, όμως ο ίδιος δεν συζητάει καν το ενδεχόμενο να πάει στην ομάδα της Πάτρας και προτεραιότητά του είναι να βρει ομάδα που να αγωνίζεται στην Super League 1.

Πηγή: passports