Βαθμολογία

10 + 5 - made in Damasi

Ο φετινός Δαμασιακός θα είναι πιο ...Δαμασιώτικος από ποτέ !!! Η νέα διοίκηση της ιστορικής ομάδας, που φέτος γιορτάζει 50 χρόνια ζωής και προσφοράς στον αθλητισμό, το είπε και το κάνει πράξη. Ο Δαμασιακός θα στηριχτεί κυρίως στα δικά του παιδιά και ειδικά σε εκείνα που θέλουν να προσφέρουν στην ομάδα και να συμβάλουν η φετινή χρονιά να είναι μια γιορτή.

Σε πρώτη φάση ανακοινώθηκαν 10 γηγενείς παίκτες του ΑΟΔ που συνεχίζουν στην ομάδα, καθώς και ταλαντούχος τερματοφύλακας Γιάννης Νικολακούλης, που πέρσι πήρε το βάδισμα του πυρός στη μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΛ και φέτος "βάζει πλώρη για ψηλά".

10 + 5 - made in Damasi

"Στυλοβάτης" στο κέντρο της άμυνας και φέτος, θα είναι ο έμπειρος και δυναμικός κεντρικός αμυντικός Ιωαννίδης Γιάννης που συμφώνησε με τη νέα διοίκηση και θα συνεχίσει να φοράει και φέτος τα "γαλανόλευκα". Ο Ιωαννίδης, από τον οποίο ο κόσμος περιμένει φέτος να "κάνει τη διαφορά", μαζί με τους Οικονόμου Μ., Λέτσιο Γ., Πρατσίλα Β., Αγραφιώτη Θ., και Μπακαΐμη Σ., συμπληρώνουν τους παίκτες για το κέντρο της άμυνας. Παίκτες του Δαμασιακού θα είναι φέτος άλλα τέσσερα παιδιά από το χωριό.

Μεταγραφές - "Επαναπατρισμός":

Πρατσίλας Βασίλειος από Άρη Κουλουρίου

Αγραφιώτης Θεόδωρος από Τύρναβο 2005

Κυρατζής Βάιος από Δόξα Αργυροπουλίου

Λέτσιος Γεώργιος από Ροδιακό

Πρόσθεση και αφαίρεση μέχρι να βγει η ...χημεία.

Εκτός από τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές, υπάρχουν και οι αποχωρήσεις. Για διάφορους λόγους, παρελθόν από την ομάδα του Δαμασιακού, αποτελούν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές που προσέφεραν τα μέγιστα στην ομάδα:

Μιγδάνης Δημήτριος,

Καρακανος Δημήτριος,

Γελαλης Νίκος,

Παπαγεωργίου Σάκης,

Πούτας Αντώνης

Η διοίκηση του Δαμασιακού ευχαριστεί θερμά τους παραπάνω αποχωρήσαντες ποδοσφαριστές και τους εύχεται ολόψυχα ότι καλύτερο στην ζωή τους και επιτυχίες στο ποδόσφαιρο που ολοι αγαπάμε. Ο αποχωρισμός έγινε σε πολύ καλό κλίμα και από τις δύο πλευρές με τους παίχτες να ευχαριστούν τον ΔΑΜΑΣΙΑΚΟ για τις εμπειρίες που έζησαν φορώντας την φανέλα της ομάδος και ανανεώνουν το ραντεβού τους εντός των γηπέδων.

Οι εορτασμοί για τον μισό αιώνα ζωής του ΑΟΔ, ξεκινούν αυτό το Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 στις 22.00, με ένα καλοκαιρινό πάρτι. Αυτό το πάρτι πάντως, έχει γίνει θεσμός μιας και κάθε χρόνο τέτοια εποχή, νέοι από την επαρχία Τυρνάβου, Ελασσόνας και Λάρισας ξεφαντώνουν και διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υπο τους ήχους γνωστών και αγαπημένων DJ της περιοχής. Για αυτό λοιπόν μην το χάσετε με τίποτα γιατί θα χάσετε ένα από τα καλύτερα υπαίθρια πάρτι τους καλοκαιριού στην περιοχή μας. Το πάρτι θα γίνει στο άλσος δίπλα από το ποτάμι στην είσοδο του χωριού. Προσκεκλημένοι στο πάρτι είναι όλοι οι αρμόδιοι φορείς του Δήμου Τυρνάβου καθώς και του Δαμασίου. Η παρουσία τους θα μας τιμούσε ιδιαίτερα.