Βαθμολογία

«Όσοι επεξεργάστηκαν σχέδια εξόντωσης, θα μας βρίσκουν απέναντί του»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της ζητά να παραιτηθούν όσοι διέσυραν την ελληνική δικαιοσύνη και παράλληλα τονίσει πως θα κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του συλλόγου. Η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την απόφαση του CAS που της επιστρέφει τους επτά βαθμούς που της είχαν αφαιρεθεί ήρθε μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε. Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ζητά να παραιτηθούν όσοι διέσυραν την ελληνική δικαιοσύνη και παράλληλα τονίσει πως θα κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του συλλόγου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η σημερινή απόφαση του CAS είναι μια καταρχήν δικαίωση σε όσα φωνάζουμε σε κάθε τόνο από την αρχή της διαδικασίας.Μια γνωμοδότηση ενός οργάνου αποτελούμενο μεταξύ άλλων από τον κουμπάρο του Υφυπουργού Αθλητισμού, τον συνεργάτη του μάρτυρα υπεράσπισης του Ολυμπιακού και «λειτουργών» όπως η κ.Μαρούπα και ο κ.Αρκούδης, δεν μπορεί να δεσμεύει μια σειρά τακτικών δικαστών.

Όσοι αποφάσισαν περί του αντιθέτου, η κ.Τσαγκιά και οι κ.κ.Φιλόπουλος και Βρυώνης, οφείλουν σήμερα κιόλας να παραιτηθούν, όχι μόνο γιατί παρότρυναν τον διασυρμό του ονόματος του ΠΑΟΚ, αλλά και γιατί συνέβαλαν στον ντροπιασμό της ελληνικής δικαιοσύνης στα μάτια του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου.

Όσοι επεξεργάστηκαν σχέδια εξόντωσης του ΠΑΟΚ θα συνεχίσουν να μας βρίσκουν απέναντί τους, με αυστηρότητα, συνέπεια και νομιμότητα. Αυτά τα στοιχεία που γκρέμισαν εγκληματικές οργανώσεις και παράγκες και θα πολεμήσουν και τα τελευταία απομεινάρια τους".