Βαθμολογία

Γρηγορίου: «Θέλουμε να πάμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα»

Αναλυτικά τι είπε ο προπονητής της ΑΕΛ, Μιχάλης Γρηγορίου, μιλώντας τηλεοπτικά στην ΕΡΤ3 και το Βαγγέλη Μητρούσια, με αφορμή της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Λαμία, ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο μεταγραφικό σχεδιασμό των «βυσσινί. Αναλυτικά ο Μιχάλης Γρηγορίου.

«Εμείς βλέπουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι όπως θα πρέπει να βλέπουμε όλα τα παιχνίδια εκπροσωπώντας την ΑΕΛ. Θέλουμε να πάμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα. Όλοι γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει πια ενδιαφέρον ούτε για τις δύο ομάδες και αυτό είναι κάτι που δυσχεραίνει την προσπάθεια μας, όσον αφορά την συγκέντρωση των παικτών στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Παρόλα αυτά όλοι γνωρίζουμε ότι είναι μια ερμαφρόδιτη κατάσταση, είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση να παίζεις με τέτοιες θερμοκρασίες και μέσω Ιουλίου το να είσαι αναγκασμένος να παίζεις επίσημα παιχνίδια και γι' αυτό λοιπόν τους παίκτες που έχουμε και με γνώμονα το πλάνο που θα πρέπει να κάνουμε και για του χρόνου να πάμε και να αντεπεξέλθουμε όσο καλύτερα γίνεται, απέναντι σ έναν εξίσου καλό αντίπαλο, που είχε μια πετυχημένη σεζόν και η ομάδα της Λαμίας φέτος. Αυτή την στιγμή είναι στην ΑΕΛ 17 ποδοσφαιριστές με τον τρίτο τερματοφύλακα και ουσιαστικά με αυτά τα παιδιά ήμασταν και στο προηγούμενο παιχνίδι και θα πορευτούμε μέχρι το τέλος έχοντας στο μυαλό μας την ενίσχυση που θα γίνει στην ομάδα, ενόψει και της νέας σεζόν. Εκπροσωπούμε μια ομάδα με τεράστια ιστορία, η οποία αν μη τι άλλο δε μπορεί να υπάρχει αδιαφορία σε κανένα παιχνίδι. Μόνο και μόνο η ιστορία και η φανέλα της συγκεκριμένης ομάδας είναι από μόνη της ένα κίνητρο για να μπορέσουμε να είμαστε σε κάθε ματς, όσο μπορούμε πιο σοβαροί και πιο ανταγωνιστικοί. Αυτό το οποίο έτυχε στο ποδόσφαιρο, δεν είναι μόνο στο ποδόσφαιρο είναι σ' όλα τα επαγγέλματα σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά μιλώντας για το αντικείμενο το δικό μας.

Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο ποτέ καμιά ομάδα δεν είναι αναγκαστεί να σταματήσεις για 2-2.5 μήνες, βάλτε και τα παιδιά που αναγκάστηκαν να μπουν σε καραντίνα γιατί έχουμε αρκετούς ξένους σε όλες τις ομάδες της Superleague. Τουλάχιστον τα δικά μας παιδιά μπήκανε και σε άλλες 14 μέρες καραντίνας ουσιαστικά μιλάμε για 3 μήνες απραξίας. Ήταν μια δύσκολη κατάσταση για τους ποδοσφαιριστές και σωματική και ψυχολογική και ξαφνικά καλούμαστε σε 20 μέρες να είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε επτά παιχνίδια. Με 10 μέρες κενό να ξεκινήσει η επόμενη προετοιμασία για όλο το πρωτάθλημα. Έχει ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός, ήδη έχουν έρθει δύο παιδιά ο Νίλι και ο Γλυνός, οι οποίοι έχουν ενταχθεί επαγγελματικά, κανονικά, έχουν το συμβόλαιο για τη νέα σεζόν. Από εκεί και πέρα τσεκάρουμε καθημερινά περιπτώσεις ποδοσφαιριστών θέλουμε και μπορούν να μας ενισχύσουν και είμαστε σ' αυτή τη διαδικασία, θεωρώ ότι το επόμενο 15-20 ήμερο θα έχουμε ένα μεγάλο μέρος των μεταγραφών».