Βαθμολογία

Το αβέβαιο μέλλον του Πλατανιά

Σε μια δύσκολη κατάσταση έχει περιέλθει πλέον ο Πλατανιάς, το μέλλον του οποίου δείχνει αυτή τη στιγμή αβέβαιο. Τα εξώδικα, που ουσιαστικά ισοδυναμούν με πρόσφυγες δηλώνουν ότι τα πράγματα “στριμώχνονται” για την χανιώτικη ομάδα εν όψει της συνέχειας που ευελπιστεί να έχει στον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας…

Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος έχει ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή για την κίνηση αυτή των ποδοσφαιριστών, μη δείχνοντας γενικότερα να ανησυχεί… Το ζήτημα είναι ότι πέραν του οικονομικού, οι ποδοσφαιριστές άπαξ και καταφύγουν μετά το εξώδικο που έχουν στείλει αρχικά, στην λύση της προσφυγής, εξασφαλίζουν την ελευθερία τους. Υπό άλλες συνθήκες, ένα τέτοιο θέμα θα ήταν αρκετά σοβαρό, καθώς ο Πλατανιάς παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και τις γενικότερες δυσκολίες που υπάρχουν λόγω του οικονομικού, θα είχε μια βάση παικτών για την επόμενη χρονιά.

Με το να υπάρχουν αυτές οι πρόσφυγες που μάλιστα αναμένεται να συνεχιστούν και δεν θα περιοριστούν μονάχα στους μέχρι σήμερα τέσσερις παίκτες (Λεϊρία, Καραγκούνης, Ποζατζίδης, Ρουσσάκης) που έχουν ακολουθήσει αυτή την οδό, ουσιαστικά το έργο του Πλατανιά εν όψει της επόμενης περιόδου θα δυσκολέψει περαιτέρω.

Από την άλλη, ο Μαν. Μαθιουλάκης φαίνεται να έχει λάβει τις αποφάσεις του, απλά ακόμα αυτές δεν έχουν περάσει σε πιο πρακτικό στάδιο. Εδώ και καιρό φημολογείται για ενδιαφέρον κάποιων ατόμων να πάρουν τα ηνία της ΠΑΕ, αλλά ακόμη κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται στην πράξη. Σίγουρα, μένει να φανεί ποια θα είναι η συνέχεια από ‘δω και στο εξής και αν σε κάθε περίπτωση, τουλάχιστον ο πρόεδρος, θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για το τι σχεδιάζει.

Πηγή: athlitiko