Βαθμολογία

ΑΕΚ: Οι Ρώσοι άναψαν «φωτιές» για Καρέρα και Σπαρτάκ!

Ρωσικό δημοσίευμα δημιουργεί θέμα από το... πουθενά για την ΑΕΚ και το μέλλον του Μάσιμο Καρέρα. Μάσιμο Καρέρα και ΑΕΚ έχουν ανακοινώσει ήδη την παραμονή του Ιταλού τεχνικού για έναν ακόμα χρόνο στο κιτρινόμαυρο πάγκο, ωστόσο, ένα ρωσικό δημοσίευμα ανάβει «φωτιές».

Παρότι το deal με την Ένωση είναι επίσημο και ο Καρέρα έχει κάνει σχετική δήλωση για το περίφημο +1 που ενεργοποίησε και την συμφωνία με το δικέφαλο, το «sport24.ru» υποστηρίζει πως ο Ιταλός Μάσιμο Καρέρα είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Σπαρτάκ Μόσχας.

Ειδικότερα τονίζεται πως «είναι έτοιμος να επιστρέψει στον σύλλογο που εργάστηκε από το 2016 έως το 2018», ενώ οι Ρώσοι αναφέρουν επίσης ότι: «θα συμφωνήσει την διακοπή της συνεργασίας του με την ΑΕΚ, εφόσον λάβει μία καλή προσφορά από τον σύλλογο με τα ερυθρόλευκα».

Από την ΑΕΚ για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση. Αυτό που τονίζουν από την ΠΑΕ είναι πως δε θεωρούν ότι έχει κάποια βάση το δημοσίευμα καθώς κατά καιρούς και στις προτάσεις που είχε ο ίδιος ο Καρέρα απαντούσε αρνητικά λέγοντας ότι έχει συμβόλαιο με την Ένωση.  Θα φανεί τις επόμενες ώρες τι τελικά ισχύει, καθώς ο Ιταλός δεν αποκλείεται να τοποθετηθεί.

onsports.gr