Βαθμολογία

Δυνατό «μπαμ» με Μακρή ο Δωτιέας Αγιάς!

Την πρώτη του μεταγραφή ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου (4/7) ο Δωτιέας Αγιάς. Ο σύλλογος απέσπασε το «ναι» του επιθετικού Κωνσταντίνου Μακρή!

Ο συγκριμένος ποδοσφαιριστής αν και νέος, έχει πετύχει πολλά και σημαντικά στην πορεία του αυτά τα χρόνια με πέρασμα από την ΑΕΛ, καθώς και άλλες ομάδες εντός και εκτός νομού με επιτυχία. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στα Σέλλανα στο πρώτο μισό της χρονιάς και στη συνέχεια στο Κιλελέρ.

Μία προσθήκη ουσίας που δείχνει τους υψηλούς στόχους που έχει θέση η διοίκηση για τη νέα χρονιά. Ο Μακρής διαθέτει πολύ καλή τεχνική και ιδανικά τελειώματα, στοιχεία που θα παίξουν σημαντικό ρόλο για τον Δωτιέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας: «Ο Δωτιέας Αγιάς ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μακρή Κωνσταντίνο. Ο Κώστας είναι γεννημένος το 1998 στην Λάρισα και αγωνίζεται στην θέση του ακραίου επιθετικού.

Έχει αγωνιστεί με την φανέλα του Τυρνάβου, Ηρακλής Λάρισας, Γιάννουλης, ΑΕΛ, Σμόλικα , Σέλλανα, και μέχρι πρόσφατα με το Κιλελέρ.

Με την προσθήκη ενός ακόμα νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή ο σύλλογος συνεχίζει να κρατά ψηλά τον πήχη των φετινών στόχων. Ευχόμαστε στον Κώστα καλή αρχή με υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο».