Βαθμολογία

Οριστικά 19/7 η αυλαία του Πρωταθλήματος!

Τη διεξαγωγή μίας ακόμη εμβόλιμης αγωνιστικής στις 15 Ιουλίου, αποφάσισε η Superleague. Ίδια ώρα τα ματς της τελευταίας μέρας του Πρωταθλήματος! Η διοργανώτρια αρχή πήρε τις τελικές αποφάσεις αναφορικά με τον καταρτισμό του προγράμματος των πλέι οφ του Πρωταθλήματος. Στις 19 Ιουλίου θα διεξαχθεί η 10η και τελευταία αγωνιστική, με τις αναμετρήσεις να διεξάγονται ίδια ώρα. Βέβαια το μόνο ενδιαφέρον που ίσως υπάρχει τότε, είναι για τη 2η θέση.

Για να συμβεί αυτό, θα υπάρξει μία ακόμη εμβόλιμη αγωνιστική. Η προτελευταία (9η) των πλέι οφ, θα λάβει χώρα μεσοβδόμαδα. Συγκεκριμένα την Τετάρτη 15/7. Και κάπως έτσι θα φτάσει το Πρωτάθλημα στο τέλος του. Θυμίζουμε πως το Σαββατοκύριακο 4-5/7 θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις για την 6η αγωνιστική, Τετάρτη 8/7 τα ματς της 7ης και στις 11-12 του μήνα τα παιχνίδια για την 8η αγωνιστική.

Αναφορικά με τα πλέι άουτ τώρα, το πρόγραμμα είναι φιξαρισμένο. Σάββατο και Δευτέρα διεξάγονται οι αναμετρήσεις για την 5η αγωνιστική, Σάββατο 11/7 τα παιχνίδια για την 6η αγωνιστική και η αυλαία στα πλέι άουτ θα… πέσει στις 18 του μήνα, με τις αναμετρήσεις της 7ης και τελευταίας… στροφής.

Έτσι, ο προγραμματισμός είναι να έχουν ολοκληρωθεί οι αναμετρήσεις σε πλέι οφ (19/7) και πλέι άουτ (18/7), εντός δύο εβδομάδων. Όλα αυτά βέβαια υπό νορμάλ συνθήκες κι αν δεν προκύψουν απρόοπτα, όπως το περιστατικό με το θετικό δείγμα κορονοϊού που ανακοίνωσε η Ξάνθη.

onsports.gr