Βαθμολογία

Πραγματοποιήθηκε η 1η χοροεσπερίδα σωματείου της ΕΠΣΝΛ

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ στο Ναρθάκι η ετήσια χοροεσπερίδα του τοπικού ποδοσφαιρικού σωματείου ΑΟ Ναρθακίου υπό την παρουσία του Προέδρου της ΕΠΣΝ Λάρισας κ. Μπουχλαριώτη Δ.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει ιδιάζουσα σημασία για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αφού αποτελεί την πρώτη που διοργανώνεται στο Νομό, μετά την πανδημία του κορωνοϊού που οδήγησε στη βίαιη παύση όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Βίντεο από την εκδήλωση

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος συνεχάρη τους Διοικητικούς του σωματείου για την αποφασιστικότητα που επέδειξαν ώστε να υλοποιήσουν το εγχείρημα της χοροεσπερίδας, παροτρύνοντας και τα υπόλοιπα σωματεία να ακολουθήσουν αυτή τη φιλοσοφία, τηρώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα. Ήδη, όπως ανέφερε, αρκετά σωματεία έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για να πραγματοποιήσουν τους "χορούς" τους εντός των προσεχών ημερών.

Το παρών στην εκδήλωση εκτός του Προέδρου, έδωσαν ο Αντιπρόεδρος κ. Καρυώτης Ρ. και το μέλος της ΕΠΣΝΛ κ. Καρακάσης Α., όπως επίσης ο Παρατηρητής Διαιτησίας κ. Κουρδής Κ. αλλά και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παρατηρητών κ. Κωστόπουλος Ε.