Βαθμολογία

Αντώνης Ταμανάκιας: Το μέλλον του ανήκει… (PICS+VIDEO)

Ο Αντώνης Ταμανάκιας είναι ένα νέο παιδί 24 ετών με πολλές γνώσεις πάνω στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο. Τίποτα δεν του χαρίστηκε και «χτίζει» βήμα – βήμα τα «θέλω» του. Χρόνο με το χρόνο βάζεις στόχους ώστε να πετύχει τα όνειρά του. Από 4.5 χρονών ξεκίνησε τις αθλητικές δραστηριότητες με το TAE KWON DO και με αρκετές διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό (3 dan).

Στην συνέχεια ήταν στις ακαδημίες της ΑΕΛ με προπονητή τον Νίκο Βλαχούλη, ενώ την σεζόν 2012-2013 ήταν στην ομάδα των Αμπελοκήπων με προπονητή τον Κώστα Παπαρίζο. Την σεζόν 2013-2014 συνέχισε στην ομάδα του Χρήστου Γκάτα και τον Τοξότης Λάρισας.

">http://http://

Αργότερα και εφόσον ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές υποχρεώσεις του στα αλεξίπτωτα των ειδικών δυνάμεων ξεκίνησε τις σπουδές. Επειδή του αρέσει ο κλάδος της προπονητικής τελείωσε τις σχολές personal training στην Grafts Hellas, ΙΕΚ ΑΚΜΗ με ειδικότητα προπονητής αθλημάτων με αρκετά σεμινάρια. Δύο από τα πιο σημαντικά είναι το UEFA Grassroots Charter D Course και Sports Conditioning Workshop.

Παράλληλα δουλεύει στις ακαδημίες του Διογένη σε συνεργασία με τον Νίκο Βλαχούλη. Είναι γυμναστής στο γυμναστήριο κούρος σε συνεργασία με τον Αλέξη Μπατρακούλη σε πρόγραμμα των ΤΕΦΑ και καθηγητής TAE KWON DO στον αθλητικό σύλλογο Δια Λάρισας.

Από φέτος τον Σεπτέμβριο δημιουργεί ένα καινούριο τμήμα στο Genesis Fitness For All που θα έχει σχέση με εξειδικευμένη προπόνηση πάνω σε αθλητές ποδοσφαίρου. Ο σκοπός του είναι να βοηθήσει τους αθλητές ποδοσφαίρου να εξελιχθούν στις σωματικές επιδόσεις με σωστό και αποτελεσματικό τρόπο.

Στοιχεία που θα περιλαμβάνει η προπόνηση

Είναι - πλειομετρικές ασκήσεις, νευρομυικός συντονισμός, ασκήσεις ταχύτητας δύναμης και ταχυδύναμης, πρόληψη τραυματισμών, αντοχής, ισορροπία, ευλυγισία και ευκινησία, μυοπεριτονιακή απελευθέρωση και πολλές άλλες ασκήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες

Τηλέφωνο: 6974661967

Instagram – antonis_tam

Facebook – Antonis Tamanakias