Βαθμολογία

Φιλικό με μήνυμα στο «Γ. Μητσιμπόνας»

Το πρώτο μετά τον κορονοϊό φιλικό παιχνίδι έδωσαν χθες το απόγευμα στο «Γ. Μητσιμπόνας» Α’ οι παλαίμαχοι του ΣΕΠ Λάρισας, οι οποίοι αντιμετώπισαν την αντίστοιχη ομάδα των Σοφάδων, ανταποδίδοντας την εξαιρετική φιλοξενία που είχαν στην κωμόπολη της Καρδίτσας.

Ο Σ.Ε.Π.Λάρισας έστειλε μάλιστα και μήνυμα για την αγορά ελληνικών και τοπικών προϊόντων, που έχουν πληγεί από την πανδημία του κορονοϊού και είναι σοβαρές οι επιπτώσεις. Το πανό έγραφε: «Αγοράζω Ελληνικά και Τοπικά. Στηρίζω τον τόπο μου. Παλαίμαχοι Σ.Ε.Π.Ν.Λάρισας».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, παρά την αφόρητη ζέστη, οι παίκτες και των δύο ομάδων χάρηκαν το ποδόσφαιρο και μερικές ενέργειές τους έδειξαν πως όσα χρόνια και εάν περάσουν, δεν ξεχνούν αυτό που αγαπήσαμε όλοι από μικρά παιδιά.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο Σ.Ε.Π.Ν.Λάρισας προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Πασχάλη Μπακαρτζή και η ομάδα των Σοφάδων έκανε την ανατροπή στην επανάληψη, κερδίζοντας με σκορ 2-1 χάρη σε τέρματα που σημείωσαν ο Παπαβασιλείου και ο Ριζογιάννης.

eleftheria.gr