Βαθμολογία

Ηλικιωμένη πέθανε από ανακοπή - Βίαζαν μπροστά της τις 3 ανιψιές της

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τον τρόπο με τον οποίο ξεψύχησε μια 71χρονη γυναίκα, καθώς άφησε την τελευταία της πνοή ενώ βίαζαν μπροστά της τις 3 ανιψιές της! Το αποτρόπαιο περιστατικό συνέβη στο Νότια Αφρική, στο χωριό Impendle, όταν ένας άντρας υπό την απειλή όπλου κλείδωσε τις 4 γυναίκες σε ένα δωμάτιο. Στη συνέχεια, βιάσε τις 3 αδερφές, ηλικιών 19,22 και 25 ετών διαδοχικά, με την 71χρονη να παρακολουθεί δεμένη το φρικιαστικό θέαμα.

Η ηλικιωμένη δεν μπόρεσε να αντέξει τα όσα έβλεπε και πέθανε από ανακοπή. «Ο ύποπτος κλείδωσε τα τρία κορίτσια και την θεία τους σε ένα δωμάτιο. Στη συνέχεια τις έπαιρνε μια-μια και τις βίαζε. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των 3 κοριτσιών, δεν την ακούμπησε, οπότε υποπτευόμαστε πως πέθανε από ανακοπή», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Mzandwile Ndlovu.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας, Nqobile Gwala, δήλωσε για το περιστατικό: «Ένας άγνωστος, φορώντας μάσκα, ανάγκασε με την απειλή όπλου τις 3 γυναίκες να κλειδωθούν σε ένα δωμάτιο. Μια 71χρονη, η οποία ήταν μάρτυρας, κατέρρευσε και πέθανε από ανακοπή». Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη.

newsbomb.gr