Βαθμολογία

Πιο κοντά στον Ολυμπιακό Βόλου ο Περικλής Αμανατίδης

Το θέμα του προπονητή απασχολεί τους πάντες στον Ολυμπιακό Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν τον άνθρωπο που θα δώσει όραμα στον κόσμο της ομάδας. Από όλα τα ονόματα που έχουν ακουστεί, εκείνος που φαίνεται να πληροί όλες τις προϋποθέσεις είναι ο Περικλής Αμανατίδης. Τόσο αυτός, όσο και ο Γιώργος Βαζάκας, που τις προηγούμενες ημέρες εμφανιζόταν ως το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, έχουν οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε ανόδους κατά το παρελθόν.

Ο Περικλής Αμανατίδης χαίρει της εκτίμησης όλων στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια. Επιπλέον είναι νωπές οι μνήμες από τη σεζόν 2018-19 που οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» στη Φούτμπολ Λιγκ. Όσο για την περσινή περίοδο, ο κ. Αμανατίδης δούλεψε στον Α.Ο. Τρίκαλα, με τον οποίο πανηγύρισε τον τίτλο της Φούτμπολ Λιγκ, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι είναι ένας μετρ των ανόδων.

Ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων» Ευριπίδης Τσιμπανάκος είναι άνθρωπος που χειρίζεται το θέμα, ενώ συμμετέχει και ο Θωμάς Μακρής, ο οποίος έχει επιστρέψει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Μέχρι την Τετάρτη θα έχει τελειώσει το θέμα του προπονητή και από εκεί και πέρα θα αρχίσει η προσπάθεια στελέχωσης του ρόστερ. Ήδη έχουν γίνει συναντήσεις με 10 ποδοσφαιριστές, τους οποίους ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει, ενώ θα επιδιωχθεί να έρθουν στην ομάδα παίκτες με παραστάσεις από τις μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίες.

Πηγή: goaltrikala.gr