Βαθμολογία

Κορονοϊός-Μεξικό: 22 κρούσματα στην Κρουζ Αζούλ

Η Κρουζ Αζούλ έχει καταγράψει 22 κρούσματα κορωνοϊού, όλα ασυμπτωματικά, συμπεριλαμβανομένων οκτώ παικτών στην επαγγελματική ομάδα ανδρών και 14 στην γυναικεία, όπως ανακοίνωσε η μεξικανική Λίγκα.

«Στις 24 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκαν νέες εξετάσεις κορωνοϊού στους παίκτες και τους προπονητές πρώτης ομάδας. Ανιχνεύτηκαν οκτώ θετικές περιπτώσεις» αναφέρεται στο δελτίο τύπου σχετικά με την ομάδα των ανδρών.

Όσον αφορά την ομάδα των γυναικών παρουσιάστηκαν 14 θετικές περιπτώσεις κορωνοϊού. Εκτός από τα 22 κρούσματα, υπήρχαν και ακόμα εννέα (7 στους άνδρες και 2 στις γυναίκες) για τους οποίους τα αποτελέσματα είναι ασαφή. Όλοι τους είναι ασυμπτωματικοί.

Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, το πρωτάθλημα διακόπηκε οριστικά τον Μάιο χωρίς να στεφθεί πρωταθλητής. Το ποδόσφαιρο πρόκειται να ξαναρχίσει στις αρχές Ιουλίου στο Μεξικό, μετά από μία τετράμηνη διακοπή, με ένα κλειστό φιλικό τουρνουά μεταξύ οκτώ ομάδων, τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα των οποίων θα μεταφερθούν στα παιδιά των εργαζομένων στον τομέα της υγείας που πέθαναν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Θα λάβουν μέρος οι Κλαμπ Αμέρικα, Ατλας, Κρους Αζούλ, Γκουανταλαχάρα, Μαζατλάν, Πούμας, Τίγκρες και Τολούκα, οι οποίες θα χωρισθούν σε δύο ομίλους των τεσσάρων.

onsports.gr