Βαθμολογία

Διγκόζης: «Μακροπρόθεσμος στόχος του Πανσερραϊκού η Σούπερ Λιγκ»

Ο Άγγελος Διγκόζης αναφέρθηκε στην ανανέωσή του με τα «Λιοντάρια», τους στόχους του Πανσερραϊκού, τη διαμόρφωση του ρόστερ αλλά και την άποψή του για την αναδιάρθρωση. Θυμίζουμε ότι ο 46χρονος τεχνικός ανέλαβε τα ηνία του Πανσερραϊκού στα τέλη Οκτωβρίου, οδηγώντας την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής, τερματίζοντας παράλληλα αήττητος αλλά έχοντας και την καλύτερη επίθεση σε όλη την κατηγορία με 65 τέρματα. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Άγγελος Διγκόζης:

Για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Πανσερραϊκό;

«Επιθυμία και τον δύο (διοίκησης και Διγκόζη) να συνεχιστεί η συνεργασία. Υπάρχει καλή συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο στόχος που είχαμε θέσει ήταν η πρώτη θέση αλλά και να παίξουν νεαρά παιδιά. Εύχομαι να συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμα η συνεργασία μας».

Για την διαμόρφωση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου;

«Στόχος μας είναι να κρατήσουμε όσο περισσότερους παίκτες από το ρόστερ της ανόδου. Έχουν δείξει ότι μπορούν να προσφέρουν. Το θέμα είναι ότι πρέπει να μάθουμε σε τι κατηγορία θα παίξουμε».

Τι θα επιλέγατε, Β’ Εθνική δύο ομίλους ή τις κατηγορίες όπως είναι τώρα (ΣΛ2, ΦΛ);

«Ο καθένας λέει ότι του συμφέρει... Η αναδιάρθρωση είναι προ των πυλών. Θέλω, επιτέλους οι υπεύθυνοι να πάρουν μια απόφαση που θα βοηθήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν δούμε την Σούπερ Λιγκ 2, δεν ήταν ανταγωνιστική κατηγορία. Εν αντιθέσει με την Φούτμπολ. Σε περίπτωση που προχωρήσει η αναδιάρθρωση, με τους δύο ομίλους, μειώνονται κάποια έξοδα των ομάδων. Θα υπάρχει ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και στους δύο ομίλους. Όποια απόφαση και να παρθεί, να είναι για το καλό του ποδοσφαίρου».

Τέλος, ο Πανσερραϊκός έχει θέσει κάποιο στόχο για τα επόμενα χρόνια;

«Ο μακροπρόθεσμος στόχος είναι να παίξει στην Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα δίνει μεγάλη προσοχή στις ακαδημίες. Υπάρχουν πολλά παιδιά και προσπαθούμε να τα προωθήσουμε στην πρώτη ομάδα. Ακόμη, στοίχημα είναι ο κόσμος. Να φέρουμε τον κόσμο πίσω στο γήπεδο. Φέτος η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο κάναμε μια καλή προσπάθεια.. όμως είχαμε να αντιμετωπίσει έναν αόρατο αντίπαλο τον κορωνοϊό. Αν δεν υπήρχε αυτή η εξέλιξη, ο κόσμος θα ερχόταν και θα βοηθούσε στα παιχνίδια μπαράζ. Πρέπει ο κόσμος να έρθει, να αγκαλιάσει και να βοηθήσει την ομάδα, με την παρουσία του γήπεδο. Αξίζουν πάντως συγχαρητήρια σε όλους για την επιτυχία μας. Οι κύριοι εκφραστές αυτής της προσπάθειας, ήταν οι ποδοσφαιριστές. Σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεσαι, δεν είναι εύκολο να παίρνεις Πρωτάθλημα και όντας αήττητος. Τέλος, ένα ευχαριστώ στον κόσμο, που βοήθησε την ομάδα και στα εντός αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Φέτος θα πρέπει να είναι 2πλάσιοι και 3πλάσιοι».

Πηγή: liganews.gr