Βαθμολογία

ΑΟΤ: Οι προθέσεις Αϊβάζογλου για την επόμενη μέρα

Σύμφωνα με πληροφορίες του liganews.gr, ο Ηλίας Αϊβάζογλου θα παραμείνει στην προεδρία των Τρικάλων, εκτός αν βρεθεί κάποιος επιχειρηματίας που θέλει να αναλάβει την ομάδα καθώς ο μεγαλομέτοχος του ΑΟΤ έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και έλλειψη χρόνου.

Παράλληλα, το πλάνο.. για την επόμενη μέρα «τρέχει». Πιο αναλυτικά, πρόθεση του ΑΟΤ είναι να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα, με νεαρούς παίκτες κατά βάση, για την επόμενη τριετία και σκοπό την επιστροφή της ομάδας στα «σαλόνια» της Σούπερ Λιγκ.

Στο «κάδρο» ο Χαραλαμπίδης

Τον προπονητή της νέας αγωνιστικής περιόδου αναζητούν στα Τρίκαλα, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Περικλή Αμανατίδη. Ήδη ένα από τα ονόματα που έχει «πέσει» στο τραπέζι είναι του Απόστολου Χαραλαμπίδη. Η επιλογή του 51χρονου τεχνικού έχει να κάνει, κυρίως, λόγο της δουλειάς του τα τελευταία χρόνια με νεαρούς παίκτες στις ομάδες που εργάστηκε. Για παράδειγμα, στη Βέροια τη σεζόν (2017-2018), τον Πανσερραϊκό (2018) αλλά και την επιτυχημένη φετινή πορεία στον Καραϊσκάκη (2019-2020), όπου με το τρίτο χαμηλότερο μπάτζετ, κατάφερε να τους έχει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λιγκ 2.

Πηγή: liganews.gr