Βαθμολογία

Μαυροβούνι: Νέος προπονητής, νέος πρόεδρος!

Νέα δεδομένα προέκυψαν τις τελευταίες ώρες στο σωματείο του Μαυροβουνίου. Ο σύλλογος μετά την πολύ καλή παρουσία που είχε στην Α’ ΕΠΣΛ πέρυσι, συνεχίζει δυναμικά και στο νέο πρωτάθλημα. Νέος πρόεδρος αναλαμβάνει ο Γιώργος Μπατζέλας που μετά από 25 χρονιά ταμίας αλλάζει πόστο στη διοίκηση.

Η νέα διοίκηση

Τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. είναι: Αρσενίου Κώστας του Ευαγγέλου, Μπάγκας Δημήτρης, Μπάγκας Κώστας, Μπάγκας Αχιλλέας, Νούλας Αστέριος, Ριζόπουλος Γεώργιος, Ζαφειρίου Κωνσταντίνος, Φούντας Αχιλλέας, Μανίκας Γεώργιος, Ευαγγέλου Ευάγγελος, Κούρτης Κωνσταντίνος, Καλαλής Αθανάσιος, Λάππας Μανώλης, Ονάστογλου Αντρέας.

Νέος τεχνικός ο «Μπάκο»

Παράλληλα η ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο κόουτς Βασίλη Μπακογιάννη. Μία εξαιρετική επιλογή για το Μαυροβούνι, αφού ο καταξιωμένος προπονητής μόνο επιτυχίες έχει στο ενεργητικό του.

Ευχαριστίες στον Καψαλό

Παράλληλα η διοίκηση ευχαριστεί τον περσινό πρόεδρο Κώστα Καψαλό για την πολύτιμη βοήθειά του και εύχεται στον ίδιο ότι το καλύτερο σε ότι κάνει από εδώ και πέρα.

Αποχωρήσεις και ανανεώσεις…

Παρελθόν από το σύλλογο αποτελεί ο Γαρουφαλλιάς Κώστας, καθώς και οι φοιτητές Σάπιος Παναγιώτης και Βούκοτος Αποστόλης που ήταν τρία χρόνια στην ομάδα και βοήθησαν τα μέγιστα με τη διοίκηση να τους ευχαριστεί για τα όσα πρόσφεραν. Ανανέωσαν οι Ακριβόπουλος Αποστόλης, Σπανός Βασίλης και Χατζηλιάδης Σάββας. Παράλληλα μένουν όλα τα παιδιά από το χωριό και επιστρέφει ο Τατσέλος Βαγγέλης που τελείωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ