Βαθμολογία

«Η ομάδα καθαρή - Πάμε για Super League»!

Ο Σύνδεσμος Φίλων «Θύρα 6» πήρε θέση για τις τελευταίες εξελίξεις στον Διαγόρα Ρόδου. Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σε ΜΜΕ της Ρόδου έκαναν λόγο περί αποχώρησης του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Διαγόρα, Κωνσταντίνου Χρυσοχοΐδη. Ο ίδιος, λίγες ώρες αργότερα, διέψευσε ότι θα αποχωρήσει... από το «δεύτερό» του σπίτι, όπως ανέφερε.

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Διαγόρα, με ανακοίνωσή τους καλεί όλους τους εμπλεκόμενους με τα διοικητικά της ΠΑΕ και μη, να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να βρουν άμεσα λύση όχι μόνο για τώρα, αλλά να εκπονήσουν ένα μακροπρόθεσμο πλάνο για το σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση ΣΦ Θύρα 6: «Παρακολουθωντας τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ, διαβάζοντας και εμείς τις ΦΗΜΕΣ που δημοσίευσε η εφημερίδα Δημοκρατική της Ρόδου περί αποχώρησης του Κωνσταντίνου Χρυσοχοιδη από την ΠΑΕ και την επόμενη μέρα τις ΕΠΙΣΗΜΕΣ δηλώσεις του ιδίου, στην εφημερίδα Ροδιακη λέγοντας ότι ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ είναι το δεύτερο του σπίτι και ότι δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να φύγει από τον ΔΙΑΓΌΡΑ, θα θέλαμε να πούμε τα εξής : 1)Επειδή γνωρίζουμε ότι στις 30/06/2020 τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστων αυτής της αποδεδειγμένα πετυχημένης ομάδας λήγουν απαιτούμε α) Οι μέτοχοι της ΠΑΕ β) Ο πρόεδρος και το ΔΣ της ΠΑΕ γ) Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη δ) ο "κλειδοκρατορας" του σπιτιού ε) Όλοι όσοι πραγματικά θέλουν να γίνει πραγματικότητα το (1905 η ιστορία συνεχίζεται) να καθίσουν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι και να βρουν άμεσα λύση όχι μόνο για τώρα, αλλά να εκπονήσουν ένα μακροπροθεσμο πλάνο για τον σύλλογο! Κλείνοντας θα θέλαμε να ενημερώσουμε άπαντες διοικητικους και εξωδιοικητικους φίλους ότι οποιοσδήποτε επιθυμεί να συμπράξει με σοβαρό και πραγματικό ενδιαφέρον σε αυτή την προσπάθεια θα έχει την ΑΠΟΛΥΤΗ στήριξη μας όπως και όλων των φίλων του συλλόγου μας! ΥΓ : Η ΠΌΡΤΑ ΕΊΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΉ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ, Η ΟΜΆΔΑ ΚΑΘΑΡΉ... ΠΑΜΕ ΓΙΑ SUPER LEAGUE! ΣΦ ΔΙΑΓΌΡΑ ΘΎΡΑ 6».