Βαθμολογία

«Η ανιδιοτέλεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν…»

Θέση με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας Κωνσταντίνου Αθανασόπουλου, ο οποίος ζητά το σβήσιμο του γκράφιτι που υπάρχει στην παραλία της πόλης πήραν με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι οπαδοί της «Μαύρης Θύελλας».

Η σχετική ανακοίνωση: «Με μεγάλη προσοχή διαβάζουμε τα όσα λέει ο κύριος Αθανασόπουλος (πρόεδρος του λιμενικού ταμείου) και αυτό που διαπιστώνουμε είναι ότι κάνει ευθεία επίθεση στην ομάδα της πόλης μας.

Να σβηστεί το γκράφιτι (του χιλιομέτρου) το οποίο αντιπροσωπεύει μια ολόκληρη πόλη, και το περίπτερο της ομάδας να ενοικιαστεί και να γίνει άλλο ένα απο τα πολλά στην συγκεκριμένη περιοχή πατατοεμπορικα περίπτερα.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κύριο Αθανασόπουλο οτι το γκράφιτι του χιλιομέτρου δεν περιέχει κάποιο υβριστικό σύνθημα όπως τόσα άλλα στην οδό Ναυαρίνου αλλά και σε άλλους δρόμους της πόλης μας.

Γι’αυτο κύριε Αθανασόπουλε το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσατε να κάνετε για αυτη την πόλη ειναι να βελτιώσετε την παραλιακή μας οδό και να διώξετε τη σαβούρα από το λιμάνι(σάπια πλοία, καμένα λεωφορεία) αντί να καταστρέψετε την ταυτότητα της πόλης μας!

ΥΓ: Η ανιδιοτέλεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν

Kalamata Gate 5 Official.

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ».