Βαθμολογία

Αστέρας Τρίπολης: Επιμένει Αργεντίνικα για την ενίσχυσή του

Δύο συν ένας παίκτες από την Αργεντινή ετοιμάζονται να φορέσουν τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης. Σε ανοιχτή γραμμή με την αγορά της Αργεντινής παραμένει ο Αστέρας Τρίπολης σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Οι Αρκάδες αρέσκονται στο ποδόσφαιρο της χώρας του τάνγκο και αυτό το καλοκαίρι δεν άλλαξαν συνήθειες.

Ήδη ο Αστέρας έχει κάνει την προεργασία του για τη νέα σεζόν και έχει κλείσει ήδη δύο παίκτες από την Αργεντινή και εξετάζει κι άλλον έναν. Ο λόγος για τον Μπράιν Ορόσκο και τον Φεντερίκο Άλβαρες. Και οι δύο είναι αριστεροπόδαροι, με τον πρώτο να αγωνίζεται ως χαφ και ως κεντρικός μέσος, ενώ ο δεύτερος είναι μπακ.

Ο Ορόσκο είναι 22 ετών και αγωνιζόταν στη Βίγια Ντάλμινε στη δεύτερη κατηγορία της Αργεντινής, με την οποία κατέγραψε 15 συμμετοχές πετυχαίνοντας μάλιστα και 3 γκολ. Μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και έχει καλή κίνηση με τη μπάλα στα πόδια.

Ο Άλβαρες είναι 25 ετών και έμεινε ελεύθερος από την Κίλμες, με την οποία έπαιξε φέτος σε 21 παιχνίδια και πέτυχε ένα τέρμα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στη Μπελγκράνο, από τις ακαδημίες της οποίας ξεκίνησε την καριέρα του.

Παράλληλα, στα υπόψη του Αστέρα για το κέντρο της άμυνας βρίσκεται ο Μανουέλ Γκουανίνι της Χιμνάσια Λα Πλάτα που προπονεί ο Ντιέγκο Μαραντόνα! Πρόκειται για έναν 24χρονο στόπερ, ύψους 1,91μ., ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Χιμνάνια, στην οποία έγινε επαγγελματίας το 2014. Ο Γκουανίνι, ο οποίος έχει και ισπανικό διαβατήριο, κατέγραψε φέτος 14 συμμετοχές, ενώ πέτυχε κι ένα γκολ, ενώ συνολικά μετρά 74 ματς με τη Χιμνάνια.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και ο Αστέρας θα ήθελε να τον προσθέσει στο ρόστερ του. Εξάλλου, έχει και 2 συμμετοχές με την Κ20 της εθνικής Αργεντινής.

onsports.gr