Βαθμολογία

Τέλος ο Μάντζιος από τη Λαμία, Πετράκης ο επόμενος

Η Λαμία έλυσε τη συνεργασία της με τον Άκη Μάντζιο και όλους τους συνεργάτες του, με τον Γιώργο Πετράκη να είναι ένας από τους προπονητές που μπορεί να τον αντικαταστήσουν…

Το φημολογούμενο «διαζύγιο» της Λαμίας με τον Άκη Μάντζιο έγινε και επίσημο το μεσημέρι της Πέμπτης (25/06). Στην ομάδα της Φθιώτιδας είχαν πάρει την απόφαση να μην συνεχίσουν μαζί με τον Έλληνα τεχνικό, όπως και με όλους τους συνεργάτες του, κάτι που επιβεβαιώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (25/06) καθώς υπήρξε επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει ότι ύστερα από τη συνάντηση που είχαν σήμερα οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ  με το τεχνικό επιτελείο, δηλαδή τους κυρίους Άκη Μάντζιο, Γιώργο Χωριανόπουλο, Γιάννη Πλαβούκο και Λουκά Λούλο, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, μετά από προηγούμενη εκκαθάριση των μεταξύ τους σχέσεων».

Πετράκης ο επόμενος

Από τη στιγμή που ήταν προδιαγεγραμμένο το τέλος της συνεργασίας με τον Μάντζιο, υπήρχε ήδη φημολογία για τον… επόμενο προπονητή της Λαμίας. Τα ονόματα των Σάκη Τσιώλη και Γιάννη Μαντζουράκη «έπαιξαν» το προηγούμενο διάστημα, φαίνεται όμως πως στη λίστα μπήκε κι ένας νεαρός τεχνικός και μάλιστα είναι κοντά στο να υπογράψει με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο λόγος για τον Γιώργο Πετράκη, που φαίνεται να είναι ο εκλεκτός της διοίκησης για την επόμενη ημέρα. Ο νεαρός τεχνικός, γιος του γνωστού προπονητή Γιάννη Πετράκη, είναι μια λύση χωρίς μεγάλο κόστος, έχει δίπλωμα UEFA pro και μπορεί να κοουτσάρει στην πρώτη κατηγορία και στόχος των ανθρώπων της Λαμίας είναι να τον έχουν στον πάγκο ακόμα και για το ματς της Δευτέρας με αντίπαλο τον Βόλο. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πετράκης τις επόμενες ώρες θα υπογράψει με την ομάδα της Λαμίας και θα δουλέψει έτσι για πρώτη φορά στην καριέρα του σε επίπεδο Super League. Στο παρελθόν είχε δουλέψει σε ομάδες της Κρήτης όπως ο ΑΟ Τυμπακίου, ο Ερμής Ζωνανιών και ο Ηρόδοτος...

onsports.gr