Βαθμολογία

Τσακωμός Γκουντάρα - Ετεοκλή λίγο πριν την εκπομπή τους στις 6 Ιουλίου

Μια απίστευτη αποκλειστική αποκάλυψη έγινε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day, η οποία αφορούσε έναν άγριο καυγά στο Open με πρωταγωνιστές τον Ετεοκλή Παύλου και την Ελένη Χατζίδου!

Αφορμή για όλο αυτό, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ στάθηκε η νέα τους εκπομπή που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στις 6 Ιουλίου και το ποιος θα έχει τον... πρωταγωνιστικό ρόλο!Ο γνωστός παρουσιαστής είναι φυσικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας (ο οποίος εμφανίστηκε χθες σε εκπομπή του ΑΝΤ1 κι έκλαψε! Δείτε όσα αποκάλυψε εδώ) με τον οποίο θα συνεργαστεί το αγαπημένο ζευγάρι!

«Τσακώθηκαν πάρα πολύ άσχημα και λέμε πάρα πολύ άσχημα. Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της εβδομάδας όταν είχε προγραμματιστεί η φωτογράφιση για την εκπομπή που πρόκειται να κάνουν, έφτασαν τα ζευγάρια αλλά εκεί για έναν λόγο που ξέρουμε πυροδοτήθηκε πάρα πολύ το κλίμα.

Ο λόγος ήταν η ατάκα του ενός, όταν σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ποιος θα είναι πρώτο όνομα, εκείνος υπονόησε τον εαυτό του. Αυτό ήταν αρκετό ώστε να στηθεί καβγάς. Η γραμμή από το κανάλι είναι ότι όλοι θα έχουν τον ίδιο ρόλο στην εκπομπή».

newspistol.gr