Βαθμολογία

Μαζικές αποχωρήσεις από τον ALPHA...

Προσπάθειες να σταθεί έναντι του ανταγωνισμού προσπαθεί η διοίκηση του σταθμού και όπως φαίνεται το… μαχαίρι των περικοπών θα πέσει βαθειά, ακόμα και σε εκπομπές που σημειώνουν υψηλές τηλεθεάσεις. Ο λόγος; Να παραμείνουν ψηλά στους πίνακες της Nielsen αλλά και να πάνε ακόμα ψηλότερα!

Όπως φαίνεται λοιπόν αρκετοί είναι αυτοί που το καλοκαίρι θα δουν την πόρτα εξόδου του σταθμού αφού η διοίκηση αποφάσισε να κρατήσει στο δυναμικό των εκπομπών αυτούς που δουλεύουν κι όχι απλά… πιάνουν μία θέση είτε μπροστά…. είτε πίσω από τις κάμερες.

Τώρα, όσον αφορά τον ALPHA να αναφέρουμε ότι στελέχη της διοίκησης αλλά και των εκπομπών έχουν δει επίσης πολλά πρόσωπα, που επίσης ορισμένα από αυτά ανήκουν προς το παρόν στο δυναμικό άλλων σταθμών. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες θα υπάρξει… κυκλοφοριακή συμφόρηση στον ALPHA από κάποιους που θα φεύγουν αλλά και κάποιους που θα… καταφθάνουν! Αλλά με αυτές τις αλλαγές η διοίκηση του σταθμού πιστεύει πως… γίνεται να πάνε καλύτερα στη «μάχη» της τηλεθέασης ώστε να είναι πιο… happy κοιτάζοντας τα ραβασάκια της Nielsen…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς