Βαθμολογία

Επιτροπή Δεοντολογίας: Διακοπή λόγω τεχνικών προβλημάτων

Στις 29 Ιουνίου θα ξεκινήσει εκ νέου η ακροαματική διαδικασία στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ καθώς την Τετάρτη (24/06) υπήρξε διακοπή λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Όπως είχε γίνει γνωστό, η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση του Ολυμπιακού και του Ατρόμητου, που απειλεί τις δυο ΠΑΕ με υποβιβασμό και τους ιδιοκτήτες τους με δια βίου απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, θα γινόταν στην ΕΠΟ μέσω τηλεδιάσκεψης. Τα προβλήματα που υπήρξαν, ωστόσο, δεν επέτρεψαν να ολοκληρωθεί η διαδικασία από την Επιτροπή Δεοντολογίας.

Η διαδικασία δεν ξεκίνησε ουσιαστικά, παρότι ο Ολυμπιακός είχε προτείνει μάρτυρα τον Γιάννη Μώραλη ενώ το πρώην μέλος της ΚΕΔ, Σπύρος Παπαδάκος, είχε προταθεί ως μάρτυρας από άλλο μέλος της υπόθεσης. Μετά την απόφαση για διακοπή λόγω των τεχνικών προβλημάτων, ορίστηκε νέα ημερομηνία.

Αυτή είναι η 29η Ιουνίου, ημέρα στην οποία αναμένεται να καταθέσουν μεταξύ άλλων και οι Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Μελισσανίδης. Αξίζει να σημειωθεί πως έγινε πρόταση για να γίνει εκδίκαση εκτός ΕΠΟ, αλλά εν τέλει αποφασίστηκε να γίνει κανονικά στην ομοσπονδία και μάλιστα με φυσική παρουσία των εμπλεκόμενων προσώπων…

onsports.gr