Βαθμολογία

Μπέος: «Διαιτητικό σκουπίδι ο Κουτσιαύτης»

Ο Αχιλλέας Μπέος μιλησε με σκληρή γλώσσα για την διαιτησία του Κουτσιαύτη στη Λάρισα, χαρακτηρίζοντάς τον «διαιτητικό σκουπίδι». Με σκληρή γλώσσα μίλησε για την διαιτησία του Κουτσιαύτη στο παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Βόλο ο Αχιλλέας Μπέος. Ο Δήμαρχος Βόλου, αναφέρθηκε σε αυτή με σκληρούς χαρακτηρισμούς, καθώς μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει «διαιτητικό σκουπίδι» τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο προφίλ του στο facebook: «Χθες βρήκα λίγο ελεύθερο χρόνο να πάω να παρακολουθήσω έναν βαθμολογικά αδιάφορο αγώνα μεταξύ της Λάρισας και του Βόλου, όπου δυστυχώς αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ένα διαιτητικό σκουπίδι από την Αρτα, ονόματι Κουτσιαύτης.

Ανατρέχοντας σε μνήμες του παρελθόντος, θυμήθηκα ότι το συγκεκριμένο διαιτητικό σκουπίδι είχε διαιτητεύσει το 2013 τον αγώνα πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής μεταξύ Παναχαϊκής – Ολυμπιακού Βόλου, όπου και σε εκείνο το ματς άφησε την ομάδα του Βόλου με εννιά παίκτες και στην ουσία της στέρησε τη νίκη και την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Ντροπή στην ηγεσία της Ελληνικής διαιτησίας που επιτρέπει να σφυρίζουν τέτοιοι άνθρωποι. Κατά τ’ άλλα ήταν ένας ωραίος ποδοσφαιρικός αγώνα που πραγματικά τον απόλαυσα».

gazzetta.gr