Βαθμολογία

Γρηγορίου: «Μας έδωσε ψυχολογία το γκολ πριν το ημίχρονο»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου, μίλησε για τη νίκη-ανατροπή που πέτυχε η ΑΕΛ κόντρα στον Βόλο, τονίζοντας πως η ομάδα του ήθελε να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Οι δύο ομάδες προέρχονταν από αντίστροφες ψυχολογίες, εμείς είχαμε ηττηθεί από τον Παναιτωλικό και ο Βόλος είχε κερδίσει την Ξάνθη. Θέλαμε να επανέλθουμε στις νίκες και όλη η εβδομάδα ήταν αγχωτική. Θέλαμε τη νίκη για να τελειώσουμε την σωτηρία στο 99% και μετά να δούμε κάποια παιδιά και να γίνουμε μια καλύτερη ομάδα.

Το πρώτο 25λεπτο ήμασταν αγχωμένοι και ο Βόλος προηγήθηκε και έκανε και κάποιες ευκαιρίες. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, είχαμε δεχτεί γκολ από τον Αστέρα και τώρα καταφέραμε να το πετύχουμε εμείς. Μας βοήθησε να μπούμε με καλύτερη ψυχολογία και πήραμε τη νίκη με ανατροπή κάτι που συμβαίνει για δεύτερη φορά κόντρα στο Βόλο».

Για την παρουσία του Τόρζε και του Μπούστος: «Ο Τόρζε είναι ένα παιδί με τεράστιες παραστάσεις δουλεύει και έχει κίνητρο καθημερινά, όπως και ο Μπούστος. Η εμφάνιση του Γκάμπριελ είναι αντιπροσωπευτική της αξίας του και για αυτό τον πήραμε για να μας βοηθήσει στο μέλλον».