Βαθμολογία

Οριστική διακοπή στη Super League 2!

Τι αποφάσισαν οι ΠΑΕ στο ΔΣ της Λίγκας για το μέλλον του πρωταθλήματος. Την απόφαση να μη συνεχιστεί το πρωτάθλημα της Super League 2 αποφάσισαν σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο οι ΠΑΕ. Συγκεκριμένα, τέθηκε το ζήτημα σε ψηφοφορία, και με ψήφους 11-4, αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, επικυρώθηκε ως έχει η βαθμολογία της Super League 2, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να ανακηρύσσεται πρωταθλητής, ενώ δεύτερος είναι ο Απόλλων Σμύρνης.

Υπέρ της συνέχισης του πρωταθλήματος τάχθηκαν μόνο ο Λεβαδειακός, τα Χανιά, Απόλλων Λάρισας και ο Καραϊσκάκης. Η Δόξα Δράμας απουσίαζε, ενώ οι 11 ψήφοι για τη διακοπή προέκυψαν από τις υπόλοιπες ΠΑΕ της Super League 2, τον Λεωνίδα Λεουτσάκο, τον εκπρόσωπο της ΕΠΟ Λεωνίδα Θωμαΐδη και τους Ιάλυσο, Καβάλα από πλευράς Football League. Από το ΔΣ απουσίαζε και ο εκπρόσωπος των Τρικάλων.

Υπήρχε και πρόταση από τον Καραϊσκάκη για τη διεξαγωγή μόνο των πλέι οφ, η οποία δεν πέρασε. Με αυτά τα δεδομένα, καλύφθηκε η πλειοψηφία των 3/4 που προβλέπεται για μια τέτοια απόφαση.

onsports.gr