Βαθμολογία

Παναθηναϊκός: Προβάρει τα «πράσινα» ο Βιγιαφάνιες!

Το τελευταίο διήμερο σημείωσαν πρόοδο οι συζητήσεις του Βιγιαφάνιες με την ομάδα του στο Μεξικό κι αναμένεται την Δευτέρα, ή την Τρίτη να λύσει το συμβόλαιό του και να έρθει στον Παναθηναϊκό.

 

Οι συζητήσεις του Λούκας Βιγιαφάνιες με την ομάδα του από το Μεξικό είναι στο τελικό στάδιο και βρισκόμαστε λίγο πριν την τελική συμφωνία. Ο Αργεντίνος μέσος φαίνεται, ότι βρίσκεται κοντά στη «χρυσή τομή» και να πάρει ένα μέρος του συμβολαίου, που έχει για άλλα δύο χρόνια με τη Μονάρκας.

Μετά από τις συζητήσεις, που είχαν την Παρασκευή, χθες Σάββατο ο Βιγιαφάνιες κατέθεσε γραπτώς την τελική του πρόταση στην διοίκηση της ομάδας, όπως του ζήτησε και περιμένει την τελική απάντηση. Από την προφορική κουβέντα, που έγινε η απάντηση αναμένεται να είναι θετική κι αφορά την καταβολή στον παίκτη ενός μικρού μέρους των απολαβών του, για την επόμενη διετία.

Η απάντηση της ομάδας αναμένεται να δοθεί την Δευτέρα στον Βιγιαφάνιες, οπότε και θα λύσει το συμβόλαιό του και θα έρθει στην Ελλάδα για τις τελικές συζητήσεις και τις υπογραφές με τον Παναθηναϊκό, σε συμβόλαιο μέχρι δύο χρόνια και με απολαβές, που δεν θα ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ ετησίως.

onsports.gr