Βαθμολογία

Ολυμπιακός: Ζήτησε αναβολή εκλογών στη Super League

Με επιστολή του στη Διοργανώτρια Αρχή, ο Ολυμπιακός ζητάει την αναβολή των εκλογών προεδρίας και να παραταθεί η θητεία του Μηνά Λυσάνδρου μέχρι το τέλος των play off.

Την Παρασκευή (19/6) έχει προγραμματιστεί να γίνουν οι εκλογές στη Λίγκα, απ' όπου και θα προκύψει το πρόσωπο που θα διαδεχτεί τον Λυσάνδρου στην προεδρία. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός, με επιστολή του στη Διοργανώτρια Αρχή ζητάει την αναβολή της διαδικασίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» τονίζουν πως ακόμη η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί και γι' αυτό θέλουν να παραταθεί η θητεία του Μηνά Λυσάνδρου μέχρι το τέλος των play off.

Χαρακτηριστικά αναφέρουν:

«Σας ζητούμε όπως θέσετε προς συζήτηση ως θέμα κατά την αυριανή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβολαίου (και μάλιστα ως δεύτερο θέμα συζήτησης) την παράταση της θητείας του Προεδρείου της Superleague 1 μετά την 30η Ιουνίου και ως την λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και κατ' ακολουθία την αναβολή της διεξαγωγής των αρχαιρεσιών σε χρόνο μετά τη λήξη της τρέχουσας περιόδου». 

Πάντως, η λογική λέει πως οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ θα παραβρεθούν κανονικά στη συνάντηση και εκεί θα ψηφίσουν για το αν θα κάνουν δεκτό το αίτημα των «ερυθρόλευκων». 

gazzetta.gr